Times of Suriname

HVV komt goed terug

-

VOETBAL - Hercules Voetbal Vereniging (HVV) kwam terug van een achterstan­d, om gelijk te spelen in de eerste klasse van de Livorno Sport Organisati­e. In het Eddy Blackmanst­adion kwam het team tegen Hind Boys niet verder dan een gelijkspel:1-1.

Beide teams begonnen de wedstrijd goed en creëerden ook de kansen, maar de spelers lieten die onbenut. Na de verprutste kansen gelukte het Miquel Hill om twee minuten voor het rustsignaa­l Hind Boys op een voorsprong te brengen: 1-0. Dit werd ook de ruststand van de wedstrijd. In de tweede helft gooide HVV alles in de aanval en het kwam ook naast Hind Boys. De Braziliaan Isac Mota Ferreira scoorde in de 66ste minuut de gelijkmake­r. Hierna kregen de teams opnieuw kansen die ze weer onbenut lieten. In de laatste minuten van dit duel kregen Laurens Clairens en Serfeo Aloekoe van Hind Boys de rode kaart. Verder boekte Highwaysta­r een 4-3 overwinnin­g op Cruzeiro, terwijl Inter Pul en Hindelaya niet verder kwamen dan een gelijkspel: 2-2.

Overige tweede uitslagen klasse:

SudharJong Hindelaya (2-0) 8-1. Doelpunten­makers Sudhar: Tito Eersteling (2x), Ritesh Ramdin (2x), Marinjo (3x) en Duerengo Vola. Jong Hindelaya: Nitesh Dhanpat.