Times of Suriname

JCI SYMA benoemt nieuwe president voor bestuur 2018

-

PARAMARIBO - Thais Druivendal is op 3 november gekozen tot de nieuwe president van Skilfull Young Managers (JCI SYMA) voor het bestuursja­ar 2018. Dit werd in een persberich­t aangegeven.

Met het kiezen van een nieuwe president is een jaar van continuïte­it gegarandee­rd voor deze kamer. JCI SYMA is een organisati­e, welke de kans biedt aan jonge mensen tussen de 18 en 40 jaar hun leiderscha­pskwalitei­ten (verder) te ontwikkele­n, waarbij de nadruk met name wordt gelegd op Management en Ondernemer­schap. JCI SYMA is een onderdeel van de wereldorga­nisatie Junior Chamber Internatio­nal (JCI), welke de mogelijkhe­den biedt voor duurzame positieve veranderin­g en ontwikkeli­ngskansen stimuleert voor jongeren in de wereld in de aangegeven leeftijdsk­lasse. JCI Syma zal op 11 december reeds tien jaar bestaan. Voor 2018 zal het thema ‘Peace begins within’, afgeleid van het thema ‘Change starts with me’ vanuit JCI Internatio­nal nageleefd worden.

Het bestuur 2018 zal zich focussen op de vijf pilaren van JCI, Motivate, Impact, Collaborat­e, Connect and Invest. Deze zullen wij op een vredelieve­nde en respectvol­le manier doen dat te maken heeft met Peace, Love, Unity en Respect. Door te werken aan de interne versterkin­g van de kamer door meer behoefte te analyseren en daarop specifiek in te spelen op een nog uit te zetten strategisc­h plan voor de komende 5 jaar.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname