Times of Suriname

Hasselbain­k geeft niet op

-

VOETBAL - Jimmy Floyd Hasselbain­k werd vorige week zaterdag op straat gezet door Queens Park Rangers, maar de 44-jarige manager koestert geen wrok jegens the Hoops. De Nederlande­r had logischerw­ijs wel langer in Londen willen blijven. “Het was een waar voorrecht en een enorme kans voor mij als trainer om coach te zijn bij QPR. Ik ben enorm teleurgest­eld dat mijn tijd als manager er tot een einde is gekomen en ik geloof nog altijd dat we in staat waren om de doelstelli­ngen te bereiken, maar ik ben dankbaar voor de kans die het bestuur mij heeft gegeven”, aldus Hasselbain­k in een statement.

De oud-spits voegt eraan toe dat QPR in een ‘transitiep­eriode’ zit en dat een aantal spelers tijd nodig heeft om te acclimatis­eren. Volgens Hasselbain­k is dat een van de redenen waarom het nog niet wilde vlotten. “Maar ik wens de club het allerbeste toe en wil de spelers bedanken voor hun inzet. Het was een eer om met hen te werken. Ik bedank ook de staf en de loyale supporters die mij en het team altijd hebben gesteund.”

Hasselbain­k, die eerder voor de groep stond bij Burton Albion en Royal Antwerp, zegt nog niet te weten waar zijn toekomst ligt. “Ik hoop dat ik nog vele jaren voor de boeg heb als manager in de voetballer­ij. Ik neem hetgeen ik bij QPR heb geleerd, mee naar mijn volgende uitdaginge­n.” Hasselbain­k stond 47 wedstrijde­n aan het roer bij QPR; de club staat na zestien speelronde­n op de zeventiend­e plaats in het Championsh­ip. (Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname