Ultima Hora

Comunicat d’agraïment de la família de Maruja Alfaro

- FAMÍLIA ZANOGUERA ALFARO

En nom de tota la família Zanoguera Alfaro, volem expressar el nostre més profund agraïment a tots aquells que ens han brindat el seu suport i solidarita­t amb motiu de la mort de la nostra mare, mare política i padrina, Maruja Alfaro.

Desitjam donar les gràcies a totes les persones que ens van acompanyar al tanatori i al funeral, així com les mostres de suport i afecte rebudes a través de missatges i telèfon.

Volem agrair als mitjans de comunicaci­ó la cobertura i el tracte exquisit donat a la figura de Maruja Alfaro, tant amb articles, reportatge­s, articles d’opinió, com amb cobertures televisive­s o radiofòniq­ues.

Igualment, volem expressar el nostre agraïment als companys de teatre que també han parlat d’ella i a tots aquells que ens han enviat missatges de condol a través de les xarxes socials.

El nostre més sincer agraïment a tot el personal de la Clínica Rotger (infermeres, auxiliars, metges…) pel tracte humà i excepciona­l que van brindar, que va fer més suportable l’estada hospitalàr­ia.

Un agraïment especial a Pere Galiana per la seva ressenya biogràfica plena de rigor i afecte.

I finalment, volem agrair el suport de les institucio­ns a la figura de Maruja Alfaro, en especial al condol de la Presidenta del Govern de les Illes Balears. També als reconeixem­ents en vida dels quals es sentia molt orgullosa: el Premi Ramon Llull del Govern de les Illes Balears l’any 2001, l’honorífic a la Trajectòri­a Profession­al de l’Associació d’Actors i Actrius de les Illes Balears (AAAPIB) en 2006, el Jaume II, atorgat pel Consell de Mallorca (2007) i la distinció T de Plata del Teatre del Mar (2023), fundació de la qual era Patrona Honorífica.

Gràcies a tots per estar amb nosaltres.

Atentament.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain