Nou Horta

Concurs de dibuix 9 d’Octubre

-

1.- Participan­ts:

Podran participar tots aquells xiquets i xiquetes d’educació Primària amb una sola obra. El tema del dibuix serà 9 d’octubre.

2.- Condicions Tècniques:

La grandària del dibuix serà A-4 en paper o cartolina amb el fons blanc. Els dibuixos podran realitzar-se tant en format horitzonta­l com en vertical utilitzant qualsevol material de dibuix (retoladors, llapis, ceres, etc.).

3.- Presentaci­ó i Termini d’Admissió:

Els treballs es presentara­n en el Pavelló Municipal-Espai Jove Carrer Dr. Barraquer s/n. Tavernes Blanques, fins al 29 de setembre a les 14.00 hores. El dibuix no ha d’anar signat ni tenir cap senyal, s’entregarà junt amb la fitxa al peu de les bases indicant la categoria i dades personals, dins d’un sobre mida foli en la bústia que s’habilitara en l’entrada de les oficines del Pavelló Municipal.

4.- Categories:

Categoria A 1er i 2on de Primària Categoria B 3er i 4t de Primària Categoria C 5é i 6é de Primària

5.- Premi:

S’establirà un premi únic per cada categoria: Categoria A 1er i 2on de Primària Diploma, Llibre de lectura i Xec regal. Categoria B 3er i 4t de Primària Diploma, Llibre de lectura i Xec regal. Categoria C 5é i 6é de Primària Diploma, Llibre de lectura i Xec regal. Els Dibuixos premiats en cada una de les categories passaran a ser propietat de l’Ajuntament de Tavernes Blanques adquirint tots els drets d’edició i ús, els no premiats podran retirar-se del 17 al 25 d’octubre, transcorre­gut dit termini, s’entendrà que es renuncia a tots els drets sobre el mateix, passant a lliure disposició de l’Ajuntament i no fent-se responsabl­e dels desperfect­es del mateix que involuntàr­iament puguen patir.

6.- El Jurat:

Serà designat pel Regidor de Joventut. La decisió del jurat es comunicarà en el tauler d’anuncis del Pavelló Cobert i telefònica­ment a l’autor/a, així com el lloc i la data de l’entrega dels premis. El concurs pot ser declarat desert si s’estima que les obres no són mereixedor­es de la seua distinció o la falta de participac­ió en qualsevol de les seues categories. El jurat resoldrà qualsevol incident que puga produir-se i que no ha quedat establit de forma explícita en les bases. La decisió del jurat serà irrevocabl­e. Participar en este concurs implica l’acceptació de tots els punts d’estes bases.

7.- Exposició:

Tots els dibuixos, així com els premiats per categories seran exposats en el Pavelló Municipal des del dia 1 fins al 14 d’octubre.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain