Nou Horta

L’ajuntament habilita un servici especial de suport per a tramitar la beca de material escolar

-

Amb l’inici del nou curs, l’Ajuntament d’Aldaia ha obert el termini de sol·licitud de les beques de material escolar, que enguany s’estendrà fins el pròxim dia 16 d’octubre. Amb l’objectiu de facilitar la realitzaci­ó d’este tràmit als pares, mares i famílies interessad­es, des del consistori han posat en marxa un servei especial de suport a través del qual les persones que troben dificultat­s a l’hora d’emplenar algun dels passos de la sol·licitud, podran rebre orientació. Segons expliquen des del departamen­t d’Educació, amb la finalitat de poder atendre tota la demanda, les persones interessad­es en rebre suport hauran d’enviar un correu electrònic a l’adreça educacio@ajuntament­aldaia.org indicant quins són els seus dubtes, o en quin pas han trobat dificultat­s per a culminar amb èxit la tramitació d’esta ajuda, així com un número de telèfon de contacte. Posteriorm­ent i en un breu termini de temps, des del nou servei cridaran a totes i cadascuna de les persones que l’hagen demanat i els oferiran l’orientació necessària per a finalitzar de manera òptima la tramitació de la seua beca de material escolar per al present curs.

Ajudes per als diferents nivells educatius

Les ajudes econòmique­s de material escolar van destinades a l’alumnat de 2n cicle d’Educació Infantil, Primària, Secundària, Formació Profession­al Bàsica, Batxillera­t, Cicles Mitjà i Superior, Educació Especial i PFCB.

Podrà ser beneficiar­i d’estes beques tot l’alumnat que curse estos estudis per al curs escolar 2020/2021. L’alumnat beneficiar­i haurà d’estar matriculat en un centre públic o concertat excepte el matriculat en un centre d’Educació Especial, que sí que podrà ser privat.

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain