Mundo Deportivo (Barcelona)

Seligrat: “Viti és un continu de problemes disciplina­ris”

-

El Nàstic s'ha cansat de Viti, i així ho va fer saber el tècnic del primer equip tarragoní, Toni Seligrat. “Viti és un continu de problemes disciplina­ris”, va reblar l'entrenador després del triomf davant del Barça B (1-0), resultat que va ajudar al seu equip a fugir de la zona de descens a Tercera . I és que, des de l'inici de la present temporada, tot han estat problemes amb el centrecamp­ista, tal com va assegurar el primer tècnic de la 2019-20, Xavi Bartolo, i ara també ho ha fet el mateix Seligrat. Viti va arribar tard a la convocatòr­ia de diumenge i se'n va quedar fora, situació que no és la primera vegada que es produeix. Seligrat va carregar contra el futbolista i la seva actitud, que va considerar que no era la més adequada de totes. El mig ja va voler abandonar la disciplina grana aquest estiu passat, però el Nàstic no li ho va permetre, ja que cap proposta s'acostava a les pretension­s del club.

D'altra banda, Seligrat va mostrar la seva satisfacci­ó per un triomf que alleuja part dels problemes del Nàstic i que l'ajuda a respirar com a mínim una setmana. “L'equip mereixia més en les darreres setmanes”, va opinar el tècnic a la sala de premsa, on també va apostar per la prudència, ja que “queden molts partits, i tots ells són vitals”. El pròxim, aquest cap de setmana a Andorra.

Gol número 1.000

Diumenge, al minut 22, Biel marcava el gol número 1.000 del Manresa a l'estadi El Congost. Tot i jugar una bona primera part, el Figueres va aconseguir remuntar dos cops i empatar el partit a 2.

Gay: “Hem tingut un dia dolent” L'entrenador de l'Espanyol B va reconèixer després del partit contra l'Ebro (2-2) que “sabíem que era un compromís difícil perquè és un equip que no es guanya fàcilment i nosaltres hem tingut un dia força dolent en general”. Analitzant el partit també pensa que “no hem estat gaire fins, hem fallat moltes passades, no hem controlat la situació”. Sobre el declivi mental del seu equip creu que “no pensava que ens perjudicar­ia quan ens han empatat”. Debuts en el Júpiter

L'exlateral del Sant Andreu, Izan Espinosa, i el central David Escudero, ex del Badalona i que ara estava sense equip, van debutar en el partit del Júpiter al camp del Mollet (2-3) i van jugar tots els minuts.

“Hem pogut guanyar o perdre”

El tècnic del Banyoles, Adam Fontes analitzà l'empat contra el Terrassa amb optimisme, ja que els visitava un dels equips més forts de la categoria. “Hem pogut guanyar. En molts moments del partit hem dominat i les ocasions més clares segurament han estat nostres. Però també hem pogut perdre” ha dit. Triguero: “La dinàmica ha canviat”

El davanter de l'Igualada, Santi Triguero, que va fer el gol del triomf del seu equip, pensa que la victòria davant el Santfeliue­nc per la mínima ha anat bé per canviar la dinàmica negativa, ja que “portàvem una molt mala ratxa a nivell de punts perquè no acabàvem d'arrencar. Des de l'arribada d'en Marc (Cabestany) la dinàmica ha canviat. Queda molt, però estem amb ganes”

El tècnic de l’Olot demana valentia Raúl Garrido, entrenador del club de la Garrotxa, creu que “per competir contra aquests grans equips cal donar un passet de valentia i seguir jugant amb la nostra idea”. També afegí que “hem tingut una fase en la segona part on hem tingut por per conservar el resultat. Ens ha de servir de lliçó, la millor manera de protegir-nos és anar a fer el segon gol”.

Factor promoció d’ascens

David Vilajoana, entrenador de l'Europa va explicar després del partit contra el Vilafranca que va acabar en victòria dels escapulats que “en el nostre joc hem introduït un nou vector que és jugar en fase d'ascens. Això vol dir nervis i hi ha jugadors que no hi han estat mai i són partits que demanen un punt de concentrac­ió i personalit­at”. A més ha afegit que “a Tercera no es pot regalar cap punt” i també que “encara que no juguem bé, guanyem punts perquè tenim qualitat, generem joc ofensiu ”. “Hem sortit a buscar el partit” Jonathan Risueño, entrenador de L'Hospitalet pensa, després del partit contra el Vilassar, que “els dos penals han estat clars però, lògicament, condicione­n el partit ”. Ha puntualitz­at que el seu equip “ha sortit a buscar el partit des del minut 1 i els he dit als jugadors que no podien abaixar la guàrdia”. Sobre la nova incorporac­ió, el defensa Javi Morales, ha dit que “estem molt contents amb el seu rendiment” i que “cadascú té un pic i hi ha una roca molt gran. Un dia pica un i un dia pica un altre. Tots han d'estar endollats”. Azparren: “Hem volgut la inicitiva”

El tècnic del Sant Andreu, Mikel Azparren, creu que “el partit ens ha plantejat situacions complicade­s. Hem volgut portar la iniciativa, i en cap dels tres últims partits ens valia l'empat. L'ambició ha de ser font d'energia”. Partits entre setmana

Primera Catalana Mollerussa-Alcarràs .............(23/01) 21.00 Tercera Catalana Vendrell-L'Arboç...................(23/01) 20.15 Aldeana-Jesús i Maria......(23/01) 20.30

H

 ?? FOTO: GIM. TARRAGONA ?? Seligrat, tècnic del Nàstic, esclata
Per la indiscipli­na del centrecamp­ista Viti
FOTO: GIM. TARRAGONA Seligrat, tècnic del Nàstic, esclata Per la indiscipli­na del centrecamp­ista Viti

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain