Mundo Deportivo (Barcelona)

El Sabadell ja mira les posicions privilegia­des

- xuts Manuel Ayala

El Sabadell que dirigeix Toni Seligrat es troba en el seu millor moment des que va tornar a Segona B fa quatre temporades, després d'aconseguir una ratxa de quatre victòries i un empat en els últims cinc partits. Els arlequinat­s van superar l'At. Levante (2-1) i van encadenar la tercera victòria seguida a casa, el que ha fet que l'equip passés de ser cuer, en la jornada sis, a pujar fins a la cinquena posició, a un punt de l'At. Balears, que és quart.

Seligrat ha trobat el seu onze tipus a casa i l'ha repetit davant del Teruel i l'At. Levante. Després del matx contra el filial granota, el tècnic n'estava content: “L'equip ha defensat molt bé. Un factor clau en aquesta categoria és marcar en la primera ocasió i hem sabut dur el partit davant un equip amb molta qualitat. Afortunada­ment estem sent més efectius que fa unes jornades i s'està notant”. Josu Ozkoidi, que s'està refermant al lateral esquerre, va ser substituït al minut 78 tot i que l'entrenador assegura que va ser “per precaució, ja que li va pujar el bessó”. Dol en el Vallmoll

El partit de Tercera Catalana (g. 2) entre el Vallmoll i La Selva del Camp no es va disputar, ja que el conjunt local estava de dol pel traspàs de l'expresiden­t , Tomàs de la Torre a l'edat de 64 anys per un infart de cor. Tomàs era pare de l'actual mandatari del club, Enric. Des d'aquestes línies expressem el nostre més sentit condol per tan irreparabl­e pèrdua. En pau descansi.

Montoro només en veu un

El partit entre L'Hospitalet i l'Horta es va embolicar en la recta final. En la darrera jugada la pilota va sortir fora de la línia de fons. Miquel Ripoll va anar a agafar l'esfèric i després li va llançar a la cara al porter hortenc, Carles Santaló, va reaccionar llançant-li la pilota amb les dues mans a l'esquena. L'àrbitre, Bruno Montoro Ferreiro, només va veure l'acció de Santaló, així que tan sols va expulsar el porter, ja que el cop de pilota de Ripoll va passar desaperceb­ut. Satisfet malgrat el resultat

L'Ascó va caure a casa davant del Figueres (0-1) en un partit en què va acabar amb nou. Un dels tècnics asconencs, Javi García, es mostrava satisfet malgrat el resultat: “Estem molt contents de la feina que ha fet l'equip tant a la primera com a la segona part, les circumstàn­cies han sigut les que han sigut, i no podem fer res més, només ens queda seguir millorant”. Sobre l'expulsió de Josep Ramon al minut 50 Javi diu que ”jo no ho puc explicar, no he pres aquesta decisió, i la persona que l'ha pres suposo que no vindrà a la sala de premsa a explicar-ho, o sigui que no podem fer res, no hem de valorar les decisions de l'àrbitre, hem de procurar que no ens descentrin, i esperar que es giri la truita, i aquestes decisions ens afavoreixi­n”.

Al seu torn, l'entrenador del Figueres, Joan Esteva, reconeixia el bon joc de tots dos equips: “Ha estat un bon partit amb dos grans equips, i que hi ha hagut moments de tot. A la segona part amb el gol, crec que hem pogut gestionar més la superiorit­at numèrica. Al final hem hagut de patir davant el rival, que ho ha intentat fins al final”.

Guanya el Comacrós

En el grup 17 de Tercera Catalana el Comacrós va golejar el Santjoanen­c 5 a1 en un matx que va patir una permuta de camp i que es va disputar al Municipal Les Guixeres de Salt.

Debut de Yuya Nakasaka

El centrecamp­ista japonès Yuya Nakasaka va gaudir dels primers minuts amb la samarreta del Peralada en el partit contra el Cornellà (2-2).

”Ens posem catxondos mirant a dalt” L'Europa va guanyar el derbi davant del Sants (0-2) i va encadenar la seva tercera victòria de forma consecutiv­a. Ara, els escapulats són sisens a dos punts de la quarta plaça. L'entrenador, David Vilajoana, no es posa límits: ”Jo soc dels que miro sempre cap a dalt. Ens posem ‘catxondos' mirant els primers llocs. Aquest equip tindrà el límit que ell es marcarà. Tots estan treballant moltíssim”.

Mullor, cessat a l’Ontinyent L'entrenador Miguel Ángel Mullor ha estat destituït de l'Ontinyent. L'equip duu sis jornades sense guanyar. Victòria balsàmica del Balaguer L'entrenador del Balaguer, Jordi Belló, es va mostrar satisfet amb el triomf del seu equip davant del Sant Ildefons (20): ”És una victòria balsàmica. Necessitàv­em els tres punts per sortir de la situació en què estàvem. Hem jugat un partit molt seriós i el fet d'avançar-nos aviat ens ha donat tranquil∙litat per dominar. Ara cal sumar diumenge vinent per sortir a poc a poc del pou”.

S’avancen tres partits de 2a B Dissabte es jugaran tres partits de Segona Divisió B:

Espanyol B- Ontinyent ...................... 17.00 At. Levante-Peralada ........................ 17.00 Vila-real B-Olot .................................. 18.00 Partits entre setmana

Durant la setmana, es juguen aquests partits de Tercera Catalana: Salou-Camp Clar ................. (08/11) 20.30 P. Manyanet-Hospitalet I...(09/11) 20.00

?? FOTO: CE SABADELL ?? El Sabadell mira a dalt S'ha situat a només un punt de la quarta plaça