La Vanguardia - Què Fem

Un hotel fet a mida

OHLA EIXAMPLE ÉS UN 5 ESTRELLES QUE S’ADAPTA A LES NECESSITAT­S DE CADA CLIENT

-

Tant si vols viure una experiènci­a inoblidabl­e com si vols sorprendre algú, les habitacion­s a la carta de l’Ohla Eixample et permetran personalit­zar cada detall. Si el que busques són unes vistes immillorab­les de la ciutat i relaxar-te prenent un bon còctel, puja a la terrassa i refresca’t a la seva piscina infinity. Si et un turista i et vols allotjar al centre per anar de compres i alhora descobrir la millor gastronomi­a, l’Ohla Eixample és el teu hotel. I si, al contrari, estàs buscant un lloc tranquil i equipat amb l’última tecnologia per fer negocis, les sales de reunions de l’Ohla Eixample són idònies. Perquè aquest hotel boutique de cinc estrelles, reconegut pel seu servei, disseny i benestar, és el lloc ideal per conèixer un món ple d’experiènci­es.

L’hotel disposa de 94 habitacion­s que combinen un disseny contempora­ni amb la màxima funcionali­tat. Les habitacion­s Design Deluxe, Atic i la suite tenen terrassa pròpia, però també tens la possibilit­at de crear un espai propi: amb el tipus de llençols i coixins, una selecció d’aromes, pel·lícules, diaris, cava, f lors, massatges..., així com les millors vistes al carrer de Còrsega o a un típic pati de l’Eixample barceloní.

Una altra de les joies de l’Ohla Eixample és la terrassa chill out. La seva gran piscina climatitza­da es pot fer servir tot l’any, i les vistes són magnífique­s!

Al costat hi ha dues zones especialit­zades: una per posar-se en forma amb mà- quines fitness i l’altra amb tractament­s corporals per cuidar-se.

I si vols descobrir els secrets culinaris de les Terres de l’Ebre, acosta’t al restaurant de l’hotel. Perquè darrere dels fogons del Xerta Restaurant hi ha el xef Fran López, representa­nt de la millor versió d’aquesta cuina, amb productes del mar i la muntanya triats amb saviesa. El trobareu obert de dimarts a dissabte, de 13 a 16 h i de 20 a 23 h. Diumenges i dilluns tanquen. I per acabar de rematar el dia, al centre neuràlgic de la planta baixa trobareu una cocteleria amb els sabors més refinats.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain