La Vanguardia - Què Fem

Somni d’una nit de música

EL TERRAT DE LA CASA BATLLÓ OFEREIX MÚSICA EN VIU I COPES PER GAUDIR A LA FRESCA

-

Fins al 24 de setembre, les Nits Màgiques al Terrat del Drac de la Casa Batlló es converteix­en en tot un referent d’oci estiuenc, a Barcelona. Ja van sis edicions en què la joia arquitectò­nica d’Antoni Gaudí comparteix el protagonis­me amb una acurada selecció de música en viu, el millor ambient i combinats de primera. Si voleu passar una vetllada única tot descobrint artistes de diferents discipline­s musicals, ja teniu la resposta.

Cada setmana, de dimecres a dissabte, l’encisadora terrassa modernista presenta una variada agenda musical: concerts de guitarra espanyola, amb el Dúo Aranjuez, format pels guitarrist­es Pablo Despeyroux i Javier Van Velthoven; la fusió de soul, pop i R&B de Monica Guech; la versatilit­at del cantant anglès Lexter; la veu incomparab­le de Susana Sheiman, una barreja de swing, soul i ritmes llatins; la barcelonin­a Carmen Porcar; la dolça veu de Marga Mbande; la cantant, guitarrist­a i compositor­a Gigi MacFarlane, i la guitarra clàssica de Sergi Vicente, amb un recital de música espanyola, acompanyat d’una actuació de flamenc i clàssic contempora­ni, amb Olga Ponce.

Només heu de triar entre les dues tipologies d’entrada. L’Entrada Combinada (36 euros), que comença a les 20 h, amb la visita cultural completa a la Casa Batlló amb una videoguia de realitat augmentada i virtual, i culmina amb l’actuació musical al Terrat del Drac mentre us fan triar entre dues copes de cava, còctels, cervesa i refres- cos, per part dels patrocinad­ors Estrella Damm, Bacardi, Coca-Cola i Codorníu. La segona modalitat d’entrada, Nits Màgiques (29 euros), inclou l’accés directe al Terrat del Drac per gaudir de l’actuació musical i dues copes, a partir de les 21 h.

Les Nits Màgiques de la Casa Batlló fan possible gaudir d’una programaci­ó musical a la ciutat en un ambient sofisticat, en un edifici ple d’història i considerat una obra d’art. Podreu visitar un dels llocs més especials i destacats de Barcelona mentre admireu el dinamisme d’aquest edifici declarat pa- trimoni de la humanitat per la UNESCO, que ofereix activitats per a tots els públics durant tot l’any.

CASA BATLLÓ

Passeig de Gràcia, 43 Barcelona Telèfon: 93 216 03 06

Casabatllo.es

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain