La Vanguardia (Català)

La baixa de Suárez entela l’eufòria amb João Félix

- CARLOS NOVO

L’Atlètic està de pega amb les finestres FIFA de les seleccions. Per culpa dels desplaçame­nts dels equips nacionals acaba de perdre tres jugadors per rebre avui el Barcelona al Metropolit­ano (Luis Súarez i Lucas Torreira per la Covid-19 i Héctor Herrera per lesió), però Diego Simeone no va donar suport a les queixes del club i ahir va enarborar un discurs resignat, d’acord amb els durs temps que vivim: “Som part de la societat i els positius que ens han tocat a algun noi li pot passar. Caldrà sortir amb altres futboliste­s a complir en els partits que tenim i esperem que Luis Suárez i Lucas (Torreira) es recuperin com més aviat millor. Estem en un moment al món en què això pot passar, i ens va tocar”.

D’alguna manera l’Atlètic espera que la baixa de Luis Suárez la compensi la presència de Diego Costa, que torna a la convocatòr­ia després de recuperar-se de la seva lesió. A l’ his pa no brasiler no se l’espera a l’equip titular, per bé que pot tenir minuts.

En qualsevol cas, ara mateix l’Atlètic només té ulls per a João Félix, el jugador en boca de tothom al club, que està protagonit­zant un inici de campanya espec

ELOGIS AL RIVAL

“El Barça el millor que té és gol; no l’afectarà gens ni mica tot el que es parli des de fora”, diu Simeone

tacular després d’una trajectòri­a irregular la temporada passada. Al Cholo ahir li van preguntar si amb João Félix l’Atlètic havia trobat el seu Messi. L’argentí no va voler traslladar-li tanta responsabi­litat: “Estem parlant d’en João, i en João serà en João. Tot el que ell es proposi de fer anirà amb el seu propi nom. Creix cada dia, ens il·lusiona i entusiasma perquè està molt bé”.

L’Atlètic de Simeone no ha guanyat mai el Barça a la Lliga. Ara, en vista del moment d’uns i d’altres, creu que ha arribat el moment: “Mirarem de portar el partit on els puguem fer mal i jugar el matx que volem”, va afirmar l’entrenador matalasser.

 ?? RODRIGO JIMÉNEZ / EFE ?? Diego Simeone durant l’entrenamen­t d’ahir de l’Atlètic
RODRIGO JIMÉNEZ / EFE Diego Simeone durant l’entrenamen­t d’ahir de l’Atlètic

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain