La Vanguardia (Català)

Albert Sáez, nou director d’‘El Periódico de Catalunya’

-

El periodista Albert Sáez ha estat nomenat nou director d’El Periódico de Catalunya ,va informar el grup Prensa Ibérica, al qual pertany el diari. Sáez, que fins s’encarregav­a del desenvolup­ament digital d’El Periódico de Catalunya, s’incorporar­à al càrrec el dia 2 de juny en substituci­ó d’Anna Cristeto, que deixa el seu lloc “després d’haver fet una important tasca en l’etapa de transició després de la compra del Grupo Zeta per Prensa Ibérica”, indica l’empresa editora. Cristeto continuarà vinculada al grup dins de la direcció general de continguts, va precisar el grup.

Albert Sáez assumeix la direcció d’El Periódico “amb el repte d’accelerar l’estratègia de digitalitz­ació en el nou context després de la crisi del coronaviru­s”, destaca el grup Prensa Ibérica. Altres tasques del nou director seran “impulsar el procés d’integració de les redaccions, aprofundir en la transforma­ció digital i intensific­ar el seu caràcter multimèdia garantint la qualitat i el rigor que caracterit­za aquesta capçalera en els seus diferents suports”.

Nascut a Barcelona el 1965, Albert Sáez és un periodista de llarga trajectòri­a que ha exercit i col·laborat en nombrosos mitjans de comunicaci­ó de Catalunya. És membre del comitè editorial d’El Periódico de Catalunya i es va incorporar a la capçalera com a director adjunt el març del 2010, després d’exercir durant dos anys com a president del consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisua­ls. Anteriorme­nt va ser director adjunt del diari Avui, des del 1998 fins al 2006. Sáez és doctor en Periodisme i ha estat professor i vicedegà de la facultat de Comunicaci­ó Blanquerna de la Universita­t Ramon Llull.

 ?? PI ?? Albert Sáez
PI Albert Sáez

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain