La Vanguardia (Català)

Jacquemus fitxa l’àvia com a musa

El dissenyado­r la retrata per presentar la nova col·lecció de moda a Instagram

- BEGOÑA CORZO

Simon Porte Jacquemus ha aconseguit convertir-se en un dels dissenyado­rs abraçats per l’anomenada generació millennial, i amb la seva marca, Jacquemus, ha enamorat personalit­ats tan diverses com les germanes Hadid, Emily Ratajkowsk­i, Rosalía i fins i tot les Kardashian. De fet, la Kourtney va exercir com a amfitriona del dissenyado­r en una de les seves visites a Los Angeles, i la seva germana Kylie Jenner es va posar, igual que Barbie Ferreira, a les ordres del fotògraf Pierre-Ange Carlotti fa un mes per a una campanya del modista a FaceTime.

Ara Jacquemus ha presentat a les xarxes socials la nova col·lecció per a aquesta primavera-estiu, i no precisamen­t amb una de les seves joves muses sinó amb una model molt especial: la seva àvia Liline, que posa en 11 imatges i demostra que l’estil no té edat.

“A casa amb la meva àvia Liline, que posa amb la col·lecció estiu 2020 (un dels moments més especials per a mi)”, escriu el dissenyado­r en una de les seves publicacio­ns a Instagram. Les fotos les va fer el mateix Jacquemus als camps de lavanda de la Provença, on va néixer fa 30 anys el creador, natural de Salon-deProvence, un origen molt present a la seva roba i a les seves desfilades, en què sempre sembla estiu, amb samarretes de ratlles, vestits de lli i complement­s de palla. És un estil que combina amb l’escola d’Anvers i el disseny japonès, no en va la firma Comme des Garçons és una de les seves inspiracio­ns.

A les diferents instantàni­es la Liline porta una jaqueta oversize de color rosa xiclet que ja ha lluït a les xarxes Kylie Jenner, un conjunt de jaqueta i pantalons blancs i un vestit molt estiuenc en to caqui, a més d’un vestit amb pantalons de lli blanc i camises folgades combinades amb faldilles prisades.

Bronzejada i amb els cabells recollits amb una senzilla cua, l’àvia de Jacquemus combina la roba del seu net amb grans pameles i arracades, bosses de mà d’estil cabàs, ulleres de sol de vidres fumats i sandàlies de plataforme­s. Tot i que en aquesta singular sessió de moda també hi són presents les bosses de mà diminutes que la marca ha posat de moda.

“El que és maco a Instagram, es vendrà”, ha dit alguna vegada el dissenyado­r francès. Sens dubte, la seva àvia Liline és ara una de les seves millors ambaixador­es, i un gran homenatge a la gent gran, tan castigada per aquesta dura pandèmia.

El creador de la Provença fa de la necessitat virtut en ple confinamen­t i mostra que l’estil no té edat

 ??  ?? Liline, àvia de Simon Porte Jacquemus, amb alguns dels dissenys que el seu net ha creat per a aquesta primavera-estiu
Liline, àvia de Simon Porte Jacquemus, amb alguns dels dissenys que el seu net ha creat per a aquesta primavera-estiu
 ?? INSTAGRAM ??
INSTAGRAM
 ?? VANNI BASSETTI / GETTY ??
VANNI BASSETTI / GETTY

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain