La Vanguardia (Català)

L’Osasuna no passa de l’empat a Cadis i ajorna l’ascens

- CARLOS NOVO

L’Osasuna haurà d’esperar una jornada més o confiar que l’Albacete no guanyi avui el Granada al Carlos Belmonte per tornar a ser equip de Primera Divisió. L’Osasuna s’hauria pogut estalviar aquest pas si ahir hagués superat el Cadisal Carranza, però l’equip de Joseba Arrasate no va jugar un bon partit ni va tenir encert rematador, i es va haver de conformar amb un empat sense gols.

A falta de tres jornades l’emoció per l’ascens a Segona continua amb magnificèn­cia. Malgrat l’empat d’ahir, tot indica que l’ascens a Primera de l’Osasuna acabarà arribant. Molt més incerta és la lluita per la segona plaça. El Granada, amb 71 punts, i l’Albacete, amb 68, avui un juguen un partit que es presumeix que pot ser decisiu per decidir-la.

Per a la promoció d’ascens entre els equips que quedin entre el tercer i el sisè lloc la lluita és aferrissad­a. Ara mateix el que està més a prop del Granada i l’Albacete és el Mallorca, que l’any de la seva tornada a Segona després de l’anyet a Segona B s’està consolidan­t com un dels equips més sòlids de la categoria. No marca gaires gols, però n’encaixa pocs. Ahir al matí el Mallorca va derrotar l’Almeria amb una solitària diana de Salva Sevilla als minuts finals.

També estan en aquesta batalla per la promoció el Cadis, el Màlaga, el Deportivo i l’Oviedo.

Al Carranza el partit va ser molt disputat. El Cadis va millorar en defensa i va concedir poc al darrera. Molt travat a la primera part, amb molts jugadors d’un i altre equip a la parcel·la central, l’Osasuna va poder desequilib­rar l’enfrontame­nt a la segona part, en què va tenir les dues millors oportunita­ts. Al minut 62, i amb tot a favor, el central David García va rematar la pilota fora amb el cpa quan el més fàcil hauria estat ficar-la a la xarxa. Tres minuts abans del final, una passada excel·lent de Brandon Thomas va deixar Luis Perea en una posició immillorab­le, però la seva rematada va marxar lleugerame­nt alta i l’ascens de l’Osasuna es va esfumar. Toca esperar.

 ?? ROMÁN RÍOS / EFE ?? Brandon Thomas, davanter de l’Osasuna, conduint una pilota
ROMÁN RÍOS / EFE Brandon Thomas, davanter de l’Osasuna, conduint una pilota

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain