La Vanguardia (Català)

Un film narra el primer any dels ducs de Sussex

-

La vida del príncep Enric d’Anglaterra i Meghan Markle interessa a l’audiència televisiva. Si la cadena dels Estats Units Lifetime va estrenar ara fa un any el telefilm Harry y Meghan, un romance real (estrenada a Espanya per Antena 3), les pròximes setmanes arribarà el torn de Harry & Meghan: becoming royal (que es pot traduir per ‘Enric i Meghan: convertir-se en membres de la reialesa’), una continuaci­ó de l’anterior, que explicarà el primer any de matrimoni dels ducs de Sussex.

La cinta s’estrenarà als Estats Units el 27 de maig, poc després del primer aniversari de casament dels ducs, que va tenir lloc el 19 de maig, però encara no té data d’emissió a Espanya. Els protagonis­tes són Tiffany Smith i Charlie Field, que substituei­xen Parisa Fitz-Henley i Murray Fraser, els dos actors que van donar vida a la parella reial en el primer lliurament. L’única actriu del repartimen­t que repeteix a la cinta és Laura Mitchell, que interpreta Kate Middleton.

La cadena ha estrenat fa pocs dies el tràiler del telefilm i s’hi veu com ha canviat la vida del príncep Enric i Meghan Markle. En aquestes primeres imatges Markle surt preparant-se per al seu casament i en la seva primera aparició amb la família reial.

Segons va explicar la cadena Lifetime en un comunicat, el telefilm “revelarà les alegries mai explicades i els reptes de la vida dins de la família reial durant el seu crucial primer any de matrimoni. Més enllà de la barreja de famílies i cultures, els valors centrals del príncep Enric i Meghan Markle es posen a prova mentre intenten trobar l’equilibri entre honrar les tradicions reials i ser fidels a les seves creences”.

La guionista Scarlett Lacey ha revelat que els famosos convidats al casament, com Oprah Winfrey, el matrimoni Beckham i George i Amal Clooney, “tindran un paper a la pel·lícula”. Lacey també es va referir a la relació de Meghan Markle i Kate Middleton, però el llargmetra­tge no entrarà en polèmiques i destacarà el costat positiu de la relació. Malgrat que l’embaràs de Meghan Markle formarà part de la pel·lícula, no ho serà el naixement de la criatura. En tot cas, quedarà per a un tercer telefilm sobre aquesta popular parella reial.

La cadena Lifetime estrenarà al maig una seqüela del film ‘Harry y Meghan, un romance real’

 ?? TOBY MELVILLE / REUTERS ?? El príncep Enric i Meghan Markle l’11 de març
TOBY MELVILLE / REUTERS El príncep Enric i Meghan Markle l’11 de març

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain