La Vanguardia (Català)

Caldea , l'spa més solidari

EL TERMOLÚDIC D'ANDORRA HA DONAT MÉS DE 10.000 EUROS AL PROJECTE DEL CONGO D'UNICEF I A LA LLUITA CONTRA EL CÀNCER, AMB MY MAGIC MONSTER

-

Al llarg dels 25 anys de trajectòri­a, l'spa andorrà ha reafirmat el compromís amb les persones col·laborant en diversos projectes solidaris, entre els quals destaca l'acord que manté des del 2014 amb Unicef. Caldea dona 0,50 euros de cada entrada venuda a un resident del país i ja s'han recaptat prop de 9.000 euros, els dos últims anys. L'ONG els ha destinat a un projecte al Congo que promou l'accés a l'aigua potable a les regions rurals de Lékoumou.

Aquestes contribuci­ons també permeten millorar l'estatus social de les poblacions autòctones i faciliten l'accés a una educació de qualitat amb un currículum escolar adaptat, reduint l'abandoname­nt escolar. També ajuden a subministr­ar tractament­s i cures per mitjà d'equips mèdics mòbils.

En línia amb el seu compromís amb la societat, l'spa termal d'Andorra també col·labora amb My Magic Monster, una associació que lluita contra

el càncer infantil. Caldea ha donat 1.512 euros a aquest projecte solidari; 4 euros per cada aniversari celebrat a Likids, l'únic spa del món d'accés exclusiu per a nens de 3a8anys.

Miguel Pedregal, director general de Caldea, va lliurar el xec a Michelle Ferrara, creadora de la iniciativa, fotògrafa, exmodel i sòcia de l'spa. Els diners es destinaran a la creació del SJD Pediatric Cancer Centre Barcelona,

Els diners recollits per Caldea per a My Magic Monster es destinaran a la creació del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, a l'Hospital Sant Joan de Déu

a l'Hospital Sant Joan de Déu, el primer centre d'Europa dedicat exclusivam­ent al tractament i la investigac­ió del càncer infantil. Des de My Magic Monster expliquen que totes les donacions són benvingude­s, cap donació és massa petita per ajudar els més petits quan més ho necessiten.

Són molts els famosos que ja han posat un monstre a la seva vida. Entre ells destaquen l'actriu Penélope Cruz i el jugador de tennis profession­al Rafa Nadal. Michelle Ferrara ha creat un monstre personalit­zat per a l'spa andorrà inspirat en l'essència de les seves instal·lacions. El segell de la casa és elaborar un ninot únic per a totes les persones compromese­s amb la causa. Per mitjà d'aquestes tendres mascotes es vol crear un exèrcit de petits monstres que lluitin contra el càncer infantil.

A més de la faceta solidària, Caldea ja ho té tot a punt per a uns dies de relax durant la Setmana Santa. Tant si la idea és passar un temps en parella, amb amics o en família, l'spa termal d'Andorra té un pla a mida per a cadascú. Més informació a Apremiumst­yle.com.

 ??  ?? El director general de Caldea, Miguel Pedregal, va lliurar el xec a Michelle Ferrara, creadora de la iniciativa
El director general de Caldea, Miguel Pedregal, va lliurar el xec a Michelle Ferrara, creadora de la iniciativa

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain