La Vanguardia (Català)

Isabel Pantoja continua sent un reclam per a la televisió

La seva possible presència a ‘Supervivie­ntes’ fa enrenou

- Barcelona

Encara que estigui arruïnada, hagi passat per la presó, ja no vengui discos com abans, ni ompli sales de concerts, Isabel Pantoja continua sent un reclam televisiu ben cobejat. Ahir la revista Semana anunciava a la portada que la cantant participar­à en la pròxima edició del programa Supervivie­ntes, de Telecinco. Es deia que cobraria 80.000 euros per setmana en el concurs, però en cas d’expulsió havia pactat la quantitat fixa de mig milió d’euros. Tot i que després es va posar en dubte, la notícia va causar impacte i va ser la més llegida en tots els mitjans digitals, a més de ser el contingut estrella als programes de Mediaset.

El que sembla cert és que la cadena ha entaulat negociacio­ns amb Isabel Pantoja, tot i que sembla poc probable que la sevillana, de 62 anys, accepti anar a l’illa de Cayo Paloma, a Hondures, ja que els concursant­s no disposen de maquillatg­e ni perruqueri­a. I, en cas que finalment acceptés, costa de creure que cobrés 80.000 euros setmanals. Però el motiu principal pel qual Isabel Pantoja no anirà a l’illa és per no separar-se de la seva mare, la senyora Ana, d’edat avançada i amb una salut delicada.

De moment no hi ha cap concursant confirmat. Aquesta nit s’anunciarà el primer, que gairebé segur serà Nicolás Vallejo-Nágera. Però també es parla de la periodista Chelo García-Cortés, que va ser gran amiga d’Isabel Pantoja (tot i que fa cinc anys que no es parlen), Aneth, amiga d’Isa Pantoja, i Omar Montes, el nòvio de la filla de la cantant.

El cognom Pantoja és un valor segur als realities. El 2011, quan Kiko Rivera Pantoja va abandonar Supervivie­ntes i va ser rebut al plató per la seva mare, el programa va registrar un rècord d’audiència. A Telecinco li agradaria repetir-ho quan el dj surti, com a guanyador o no, de GH dúo, programa que s’acabarà la setmana que ve i en què ha participat amb la seva dona, Inés Rosales. Però n’hi ha més, en l’edició 2015 de Supervivie­ntes hi va participar Isa Pantoja; en la del 2016, la mainadera dels fills de la cantant, la Dulce, i el 2014, la seva neboda Anabele. Però l’univers Pantoja té altres satèl·lits com Alberto Isla (pare del fill de l’Isa), Mayte Zaldívar (exdona de Julián Muñoz), Alejandro Albalá (exnòvio de l’Isa), o Las Mellis (amigues de la cantant).

Tot i que s’ha dit que cobrarà 80.000 euros per setmana, la cantant no concursarà per no separar-se de la mare

 ?? MEDIASET ?? Isabel Pantoja quan va rebre el seu fill Kiko Rivera, que tornava de Supervivie­ntes, el 2011
MEDIASET Isabel Pantoja quan va rebre el seu fill Kiko Rivera, que tornava de Supervivie­ntes, el 2011

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain