La Vanguardia (Català)

Un renovat ‘Juego de niños’ torna a TVE a càrrec de Xavier Sardà

- Redacció

Juego de niños, un dels concursos mítics de RTVE emès entre el 1988 i el 1992, tornarà aviat a la cadena presentat per Xavier Sardà, que agafarà de nou les regnes del programa que ell ja havia presentat durant la seva última etapa, després d’Amparo Soler Leal, Tina Sainz i Ignacio Salas.

Ara, més de 30 anys després de la seva estrena a la cadena, Sardá presentarà un Juego de niños renovat i “adaptat al segle XXI, amb més proves, més humor i més espectacle”. El periodista i presentado­r destaca que “els protagonis­tes del programa són els nens, i els adults intentem estar al seu nivell”. “Els nens van a la seva bola, els concursant­s suen tinta intentant entendre’ls i els altres tenim el riure assegurat”, avança Sardà.

Contrastar la mirada dels nens amb la visió adulta de manera entretingu­da, divertida i didàctica continuarà sent un dels objectius de l’espai, que també rebrà alguns dels nanos participan­ts de fa tres dècades. A més, gaudirà de dos col·laboradors d’excepció: José Corbacho i Juan Carlos Ortega.

Cada setmana dos famosos aniran al concurs per donar el seu premi a una bona causa i competir pel preuat Gallifante, l’emblema del programa. Entre aquests concursant­s hi haurà Berto Romero, Marta Hazas, Alaska, Miguel Ángel Muñoz, Boris Izaguirre, Miki i Francis Lorenzo.

 ?? JOSE BELLIDO / LILIARTPHO­TO ?? Sardà amb el mític Gallifante
JOSE BELLIDO / LILIARTPHO­TO Sardà amb el mític Gallifante

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain