La Vanguardia (Català)

L’Espanyol confia en Pedrosa com a relleu de futur d’Hermoso

- Barcelona

La voluntat de Mario Hermoso és acabar la temporada a l’Espanyol malgrat els cants de sirena que arriben des de Madrid, i en qualsevol cas l’Espanyol té en Pedrosa el seu relleu de futur. Aquesta és el full de ruta amb què treballa l’àrea esportiva blanc-i-blava abans que s’obri un mercat d’hivern que no hauria d’oferir més novetats que la cessió d’un altre home del planter, Pipa, que de moment no ha tingut cabuda al primer equip.

Encara no s’ha celebrat la cimera anunciada entre Òscar Perarnau, Rufete i Rubi, però tots tres coincideix­en en el potencial del central del filial, que va debutar amb el primer equip a Cadis, el partit amb què l’Espanyol es va estrenar en aquesta Copa. La seva irrupció podria frenar la recerca d’altres alternativ­es, com la del val·lisoletà Calero, o la repesca de l’exespanyol­ista Víctor Ruiz, que acaba contracte aquesta temporada amb el Vila-real.

En tot cas aquests moviments, com la derrota al Sánchez Pizjuán, no sembla que afectin la confiança del grup. Ahir va ser Baptistão qui va exercir de portaveu del vestidor per incidir en el missatge d’optimisme que va llançar Darder a la pretempora­da: “L’Espanyol és un dels millors equips d’una Lliga tan competitiv­a com l’espanyola –va assegurar l’hispanobra­siler–. Continuem amb la mateixa ambició i ganes, amb la nostra dinàmica de partit a partit, i tenim un gran potencial per fer una gran temporada”. El davanter va afegir que està en un bon moment físic i espera aportar molt més a l’equip.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain