La Vanguardia (Català)

El PP exigeix la reforma del mercat d’Horta

- Redacció

El grup popular a l’Ajuntament de Barcelona va reclamar a l’alcaldessa Ada Colau una reforma integral del mercat d’Horta que inclogui un pàrquing, amb una zona de logística de càrrega i descàrrega. El portaveu del grup, Xavier Mulleras, va denunciar que “Colau ha inclòs aquest mercat, inaugurat el 1951, en el pla de protecció del barri vell d’Horta i li ha atribuït un nivell C de protecció urbanístic­a, cosa que n’impedeix la reforma estructura­l”.

Per Mulleras, “és un disbarat blindar urbanístic­ament la reforma d’aquest mercat mentre els comerciant­s queden desprotegi­ts sense campanyes de suport municipals”.

Xavier Mulleras va assenyalar que “un 12% de les parades del mercat d’Horta estan tancades, la major part durant el mandat de Colau”, i va afegir: “Al marge de la reforma integral, aquest mercat necessita amb urgència un pla de dinamitzac­ió comercial que substituei­xi algunes parades buides per espais com aules gastronòmi­ques i ludoteques que el facin atractiu i atreguin més clients”.

El grup municipal popular ja va denunciar la situació del mercat en l’últim ple abans de vacances, en què d’entrada es va aprovar el pla de protecció del barri vell d’Horta, un projecte a què els populars presentara­n al·legacions.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain