La Vanguardia (Català)

Caldea, destinació d''influencer­s'

DIUEN QUE ELS 'MILLENNIAL­S' TRIEN LES VACANCES SEGONS LA CAPACITAT DELS LLOCS PER REBRE 'LIKES' A INSTAGRAM. AQUESTES 'INFLUENCER­S' DEMOSTREN QUE EL WELLNESS A ANDORRA ÉS UNA DESTINACIÓ MÉS QUE INTERESSAN­T, A MÉS DE FOTOGÈNICA

- CRISTINA DÍAZ

Una enquesta feta l'any passat al Regne Unit a càrrec de l'empresa Schofields Insurance indicava que els joves d'entre 18 i 33 anys (els que els mitjans identifiqu­en

com a millennial­s) trien la destinació de les vacances d'acord amb la seva instagrama­bilitat. Més d'un 40% tenien com a prioritat la capacitat d'un lloc de proporcion­ar imatges boniques per a la xarxa social Instagram com el factor principal a l'hora de decidir la destinació vacacional. No sabem si els joves de per aquí també planegen els viatges d'acord amb aquests objectius, però és clar que els anomenats influencer­s tenen cada vegada més poder a l'hora de promociona­r una destinació turística entre els seus milers de seguidors.

I aquestes personalit­ats han descobert Andorra. El país dels Pirineus té motius de sobres per entrar a l'Olimp de les destinacio­ns intagramej­ables: per començar, paisatges de gran bellesa. Però també és una destinació reconeguda pels i les amants del

shopping i el wellness. La visita a Caldea ha estat precisamen­t el motiu del viatge de Marina Comes i Gloria Morales (conegudes, respectiva­ment, com a @marinacome­s i @atacadas a Instagram) a Andorra. Comes és una jove advocada que va convertir la seva afició en professió, gairebé per casualitat: “La meva passió per la fotografia de viatges ve de lluny. No et converteix­es en influencer per sort. S'ha de treballar molt”. Per a Comes, els seus seguidors consulten el seu perfil buscant “inspiració per als pròxims viatges” o bé per “viatjar a través de les meves fotos i vídeos”, però també “amants de la fotografia” que se senten atrets per l'estil de les seves imatges. I com que s'acosten les vacances, no podem evitar demanar-li algun consell. “No cal obsessiona­r-se amb anar a llocs llunyans. Tenim autèntique­s meravelles per aquí, zones de muntanya, parcs naturals, etc. Si viatges amb els ulls oberts i ganes de descobrir el millor de cada lloc, sense prejudicis, no has d'anar gaire lluny per gaudir d'unes vacances especials”. Aquesta ha estat precisamen­t la seva experiènci­a amb Caldea, que ha visitat no fa gaire per primera vegada: “No sé com he pogut tardar tant a anar-hi”.

Caldea va sorprendre Comes perquè “tot i les grans dimensions del centre, aconseguei­xen crear una atmosfera de relaxació i tranquil·litat perfecta”. Durant la visita va tenir la sort de “gaudir d'un massatge relaxant a Inúu, perfecte per al meu mal d'esquena. Em va semblar un tractament de molta qualitat, com tot el centre”, conclou Comes.

Gloria Morales en sap molt, de salut. Aquesta influencer és una exballarin­a que, a més d'adquirir fama a les xarxes socials, ha desenvolup­at

Marina Comes: "Caldea ofereix una experiènci­a de relaxació amb gran qualitat, va ser tot un descobrime­nt"

una disciplina d'exercici basada en la dansa clàssica anomenada Ballet Fit: “A les classes combinem elements de fitness amb el ballet”. El compromís amb un estil de vida saludable ha convertit el seu perfil a Instagram en una destinació per a milers de seguidors que busquen consells, però també “proximitat i naturalita­t”, que són, per a Morales, les claus del seu èxit.

En la seva visita recent a Caldea, els visitants van poder descobrir el Ballet Fit, ja que la Gloria hi va impartir una classe. “Va ser una experiènci­a molt interessan­t, s'hi van acostar homes i dones que volen cuidar-se i treballar el cos d'una manera diferent”. Morales recomana “la cultura de l'spa” com un ingredient més a l'hora de mantenir-nos sans: “L'aigua és salut i ens aporta un extra de salut increïble”.

 ??  ??
 ??  ?? Gloria Morales, @atacadas, va oferir una classe de BalletFit a Caldea. Marina Comes, per part seva, va destacar l'arquitectu­ra del centre i la bellesa de l'entorn al seu perfil d'Instagram.
Gloria Morales, @atacadas, va oferir una classe de BalletFit a Caldea. Marina Comes, per part seva, va destacar l'arquitectu­ra del centre i la bellesa de l'entorn al seu perfil d'Instagram.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain