La Vanguardia (Català)

Troben els cadàvers d’una parella i les seves dues filles a Tenerife

- Efe

La Guàrdia Civil investiga la mort d’una parella i les seves dues filles petites. Els cossos van ser trobats ahir a casa seva, al municipi de La Orotava, de Tenerife. Fonts de la investigac­ió van informar que l’home, de 43 anys i brigada de l’Exèrcit de Terra, va ser trobat penjat en una habitació de la casa, mentre que en una altra estança de l’habitatge hi havia els cadàvers de la dona, de 32 anys, i de les dues nenes, de 3 i 5 anys, sense signes de violència aparents. Totes tres estaven estirades sobre un llit.

A més, la Guàrdia Civil va trobar una nota manuscrita a l’habitatge, segons va indicar l’alcalde de La Orotava, Francisco Linares, que no ha volgut precisar-ne ni el contingut ni l’autor.

Les fonts de la investigac­ió consultade­s per Efe tampoc no han donat més dades de la carta, però han confirmat que no hi ha denúncies prèvies ni antecedent­s de maltractam­ent.

El regidor de Seguretat de l’Ajuntament de La Orotava, Narciso Pérez, va explicar que, cap a les 12.30 hores, la Guàrdia Civil va rebre una alerta en què s’informava d’aquests fets i que quan van accedir a l’interior de l’habitatge van trobar els quatre cadàvers.

Va ser l’àvia materna de les nenes, que viu en un habitatge contigu, qui va avisar, després d’anar fins a la casa perquè ningú no contestava a les seves trucades.

Pel que sembla, diumenge la parella i les dues nenes van assistir a una festa familiar, i ningú no va percebre res estrany en la parella, que, segons l’alcalde, portava una vida normal i sense denúncies ni antecedent­s de violència.

Fonts de la Guàrdia Civil van indicar que totes les hipòtesis es mantenen obertes i els agents continuen treballant a l’habitatge per obtenir més indicis sobre els fets en espera que les pròximes hores es practiqui l’autòpsia als cossos per determinar les causes de les morts.

L’alcalde de La Orotava va insistir en la necessitat de no avançar cap hipòtesi, en espera que la Guàrdia Civil faci la seva feina. Els veïns del carrer Cruz de los Martillos, on vivien la parella i les seves dues filles, han expressat la seva tristesa i han insistit que es tracta d’una família “fabulosa” que des de sempre ha vist en aquest carrer i que les dues nenes eren “precioses”.

La família de la dona morta viu a la casa limítrofa a la de la parella, a on es van desplaçar psicòlegs del Servei d’Urgències Canari per donar-los assistènci­a.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain