La Vanguardia (Català)

Douglas nega que es masturbés davant d’una escriptora

- LOS ANGELES Efe

Michael Douglas ha negat haver-se masturbat davant d’una escriptora fa més de trenta anys. Aquesta acusació encara no havia sortit a la llum, però circulava les últimes setmanes per diferents mitjans especialit­zats a Hollywood. El portal Deadline va publicar ahir una llarga entrevista amb Douglas, de 73 anys, que va voler posar-se així al capdavant d’una possible polèmica per assetjamen­t sexual: “És una mentida absoluta, una falsificac­ió; no hi ha res de veritat en això”, va assegurar.

Douglas va explicar que al desembre va ser contactat per The Hollywood Reporter per una informació sobre una empleada de la qual no se sap el nom, que va treballar en una companyia seva i que ara vol publicar un llibre. Segons la presumpta víctima, l’actor es va masturbar una vegada davant seu, la va acomiadar, va impedir que obtingués una altra feina a la indústria del cinema i va utilitzar davant seu llenguatge malsonant i lasciu mentre parlava amb altres persones. Michael Douglas es va disculpar si alguna vegada es va expressar de manera inapropiad­a en presència seva, però va negar que la boicotegés profession­alment i que l’assetgés sexualment.

Variety també va contactar amb l’advocat de Douglas per indagar sobre el tema: “Estava enfonsat. No sabia què dir i vaig intentar digerir-ho. Les acusacions eren mínimes excepte, per descomptat, per la idea de masturbar-me davant seu”, va dir. L’actor assegura haver donat suport sempre al moviment feminista i va dir que també dona suport “de tot cor” a la iniciativa #MeToo que anima les víctimes d’abusos sexuals a denunciar els agressors.

 ?? DANIEL ZUCHNIK / GETTY ?? Michael Douglas
DANIEL ZUCHNIK / GETTY Michael Douglas

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain