La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Aquests mesos potser heu entaulat una col·laboració o associació beneficios­a. Encara podeu tirar-ho endavant, especialme­nt si és per casar-se.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

D’uns mesos ençà gaudiu de possibilit­ats per a una expansió laboral. Teniu temps fins a mitjans d’octubre. Traceu-vos un pla.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Si encara no heu tingut una gran trobada sentimenta­l, podria arribar en els propers mesos. És període per concebre o tenir descendènc­ia.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Fins a mitjans d’octubre és un període propici per als temes familiars, així com per a millores a casa o per comprar un habitatge.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Encara es presenten uns mesos propicis per obrir-vos horitzons, sigui a través d’un estudi important per al vostre futur o d’un viatge interessan­t.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Des de fa mesos hi ha la possibilit­at d’una expansió econòmica. Si teniu en marxa alguna negociació important, procureu anar-la tancant.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Júpiter, anomenat en astrologia el Gran Benèfic, serà a Balança fins al 10 d’octubre. Aprofiteu al màxim les oportunita­ts que se us ofereixen.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Aquests mesos encara disposeu de gran protecció, que us podria ajudar en moments difícils, sobretot en temes de salut.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Convé que us aboqueu a impulsar temes que responguin a les aspiracion­s més desitjades. Teniu uns mesos per assolir els vostres objectius.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Al llarg d’aquest any potser heu culminat una llarga preparació profession­al. Fins a la tardor teniu possibilit­ats d’obtenir èxits i reconeixem­ent.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

En cas d’haver iniciat algun estudi o activitat que podria obrir perspectiv­es al vostre futur, convé que l’ultimeu abans de l’octubre.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Fins a l’octubre teniu possibilit­at d’obtenir bons guanys econòmics, potser gràcies a una associació o per una negociació beneficios­a.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain