La Vanguardia (Català)

El Cruïlla arrenca amb les entrades esgotades per a divendres

- Barcelona

Ja no queden entrades per a la jornada inaugural del Cruïlla, que tindrà lloc divendres vinent, set de juliol. Serà la jornada, entre molts altres atractius, de les estrambòti­ques gorres i el ritme embogit de Jamiroquai, de les estripades cançons d’Ani Difranco i la veu africana de Youssou N’Dour.

El cartell de “no hi ha entrades” ja penja per a la jornada inaugural del festival més eclèctic i lliure de prejudicis de l’estiu barceloní, i ja no és possible tampoc aconseguir un abonament per a l’esdevenime­nt. També s’han esgotat.

Però des de l’organitzac­ió informen que encara queden entrades per a dissabte i diumenge. Dissabte no serà una jornada qualsevol. Serà el moment de The Prodigy, Pet Shop Boys i Little Steven & The Disciples of Soul, que és la formació que lidera el guitarra titular de l’E Street Band de Bruce Springstee­n, i que tant recorda –en actitud i so– la banda original de The Boss. Springstee­n passarà per Barcelona com ha fet en altres concerts del seu amic?

No és probable, però no s’ha de perdre l’esperança. Com tampoc no es perd l’esperança d’aconseguir, mitjançant el concurs que patrocina La Vanguardia, un abonament per al Cruïlla 2018. Tant divendres com dissabte tres mil afortunats aconseguir­an un adhesiu en el qual apareixerà la meitat del títol d’una cançó. Cal trobar l’altra meitat, fer un foto del títol sencer i participar així en un concurs per a l’anhelat abonament de l’any que ve. Tot i que ,si no ho aconseguiu, no passa res. Queda molt de Cruïlla 2017 per córrer.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain