La Vanguardia (Català)

“Fa mal com ha anat” Cornellà de Llobregat

- RAMÓN ÁLVAREZ

“Més que la derrota, fa mal com ha anat”. Quique Sánchez Flores va lamentar ahir que dues errades com una casa acabessin costant al seu equip dos dels tres gols que va encaixar ahir contra un rival al qual va tenir lligat de mans durant 50 minuts. “És futbol, un joc d’errades, i aquestes coses ja passen. Pensàvem en un partit en què no cometéssim aquesta mena d’errors tan greus contra un rival que et penalitza tant, però ha passat –va iniciar la seva compareixe­nça el tècnic espanyolis­ta a la sala de premsa de Cornellà–. Això és una garrotada a l’esforç mental, a l’esforç físic i a un partit atrevit. Demà estarem més bé, però avui estem molt dolguts. Hem fet un esforç molt gran i el partit s’ha obert d’una manera inesperada. Amb el primer gol el duel ha canviat completame­nt”.

Sánchez Flores va reconèixer que el rival d’ahir a la nit tenia prou armes per acabar guanyant el duel al seu equip, però va lamentar que obrís el marcador gràcies a un regal que els seus no havien ofert en tota la temporada. “Aquest equip no ha entregat aquesta mena de gols en tota la temporada i ho ha fet avui. És una llàstima. Fins aquesta primera errada érem al partit imaginat. No hi ha res a retreure a l’equip, perquè l’últim amb què podíem comptar és deixar a Suárez dues pilotes davant del porter. Esperarem al següent partit a veure si no cometem aquest tipus d’errades, tot i que estic convençut que aquest tipus d’accions també et fan créixer”, va dir amb resignació.

Sobre el plantejame­nt atrevit amb què van sortir els seus, el tècnic va assegurar que, si no hagués estat per la penalitzac­ió que van patir, haurien estat capaços de mantenir-lo fins al final. “No hem pagat tant la intensitat que hem desplegat com el desànim, mentalment els jugadors s’han vist afectats. L’equip estava molt sencer fins al primer gol i ha continuat jugant alt, però ja no era el mateix –va explicar–. Hem fet un esforç molt valorable i tenim molts motius per ser feliços”.

Sánchez Flores es va mostrar convençut que la pressió alta que va exercir ahir l’Espanyol és la millor manera de jugar al Barça. “Si deixes metres i la pilota a un equip així només patiràs i li faràs un partit còmode, i a més tindràs menys opcions –va considerar el tècnic–. No he vist una sola jugada en què la pressió alta hagi afectat el marcador. Això ens feia més forts, tenir més emoció, ens acostava més a la grada... Per això ha estat tan dolorós que ens hagin superat com ho han fet. Ha estat molt desagradab­le”.

UN PLANTEJAME­NT MOLT ATREVIT Fins aquell primer error érem al partit imaginat, pressionar-los a dalt ens feia més forts”

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain