La Vanguardia (Català)

La tendència al sobrepès no és només qüestió de calories

El desequilib­ri hormonal és una de les principals causes dels quilos de més

-

Menjar menys i fer més exercici sembla una solució òbvia per als que volen perdre pes. Però moltes persones engreixen fàcilment i no aconseguei­xen perdre els quilos de més. En la majoria dels casos el problema és complex, però sí que es pot perdre pes de forma saludable i millorar la salut en general. Com? Abordant les causes de l'obesitat.

"Cada cos és únic, i per tant, requereix un enfocament propi i individual", explica la nutricioni­sta Àngels Valls.

Valls treballa amb el mètode de Cure4Life, que ofereix un programa nutriciona­l personalit­zat. Gràcies a un equip d'especialis­tes clínics, el programa compta amb suport mèdic.

Cure4Life busca equilibrar els nivells hormonals utilitzant l'alimentaci­ó com a única medicina per aconseguir-ho, sense pastilles ni batuts. Basant-se en una anàlisi de sang i orina, un perfil biomètric i l'historial clínic, l'equip mèdic prepara una dieta personalit­zada per a cada pacient. La clau està en les quantitats i combinacio­ns d'aliments.

Desequilib­ri hormonal El mètode de Cure4Life ha demostrat el seu èxit amb milers de pacients en països com Holanda i Bèlgica. "Molts de nosaltres hem seguit tot tipus de dietes, però perdre pes no és una simple qüestió de calories. En la majoria dels casos, la cau- sa és un desequilib­ri hormonal", apunta Valls. Un desajust en els nivells hormonals –sovint provocat per certs hàbits alimentari­s, la píndola anticoncep­tiva, l'embaràs, la menopausa, l'estrès, o certs medicament­s– deriva en que allò que ingerim, en lloc d'en energia, es transforma en greix corporal .

Àngels Valls: "Una vegada desequilib­rat el sistema hormonal, entrem en un cercle viciós pel qual engreixem fàcilment i que afavoreix l'aparició de la gola i l'ansietat, les quals fan més difícil seguir una alimentaci­ó saludable. La solució es troba a trencar aquest cercle i restaurar l'equilibri en el nostre metabolism­e. "

La nutricioni­sta ha vist com els seus pacients es beneficien del mètode. "L'obesitat comporta grans riscos per a la salut i les seves conseqüènc­ies poden ser greus. Penseu en la diabetis, les malalties cardiovasc­ulars o certs trastorns psicològic­s, però també problemes de concentrac­ió i de son, o falta d'energia. El pla nutriciona­l de Cure4Life no només ajuda a perdre pes, sinó també aconseguei­x que el seu cos guanyi en salut en general."

Mantenir el pes a llarg termini

"Tots som capaços de canviar la nostra vida. Sembla complicat, però està a l'abast de tothom, de qualsevol edat, sigui home o dona, i fins i tot d'aquells que desitgen perdre aquests últims quilos, que sempre solen ser els més difícils. Qualsevol persona que segueixi correctame­nt el programa d'Cure4Life i després apliqui les seves tècniques, podrà mantenir el seu pes. el menjar sa serà la seva medicina ", explica Valls.

Cure4Life ofereix una consulta gratuita sense compromís.

La tendència al sobrepés no és només qüestió de calories

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain