La Vanguardia (Català)

Mónica Cruz, Marta Torné i Andrea Duro, noves noies de les galeries Velvet

Marta Torné, Mónica Cruz i Andrea Duro s’incorporen a ‘Velvet’

- ISABEL CLARÓS

Marta Torné va triar una granota de pijama amb pota d’elefant i una americana que feien joc. Mónica Cruz, una faldilla prisada amb mix d’estampats vintage i un top i un blazer negres. I Andrea Duro, un minivestit cridaner amb prints d’estil pop. Dilluns passat les tres actrius van cuidar molt l’estilisme per a la presentaci­ó de la nova sèrie que protagonit­zaran. És normal, tenint en compte que la producció està de moda i parla de moda. Velvet colección és l’spin-off de l’exitosa Velvet, emesa per Antena 3. Està ambientada cinc anys després del final de la primera i a Barcelona, on s’obriran unes galeries al passeig de Gràcia.

Fins ara parlar de les noies Velvet era referir-se a Paula Echevarría, Marta Hazas, Cecilia Freire i Manuela Vellés o a l’Ana, la Clara, la Rita i la Luisa, les amigues que treballave­n a les famoses galeries de Madrid. De tota manera, també es podrien incloure a la categoria de noies Velvet altres dones del repartimen­t, com Aitana Sánchez Gijón (Doña Blanca), Miriam Giovanelli (Patrícia), Manuela Velasco (Cristina) i Amaia Salamanca (Bárbara). Però a partir de la tardor, quan s’estreni la sèrie, entraran a formar part d’aquest club de noies Mónica Cruz, Marta Torné, Andrea Duro, Adriana Ozores i Megan Montaner. Juntament amb Marta Hazas (el seu personatge serà el protagonis­ta), Aitana Sánchez-Gijón i Amaia Salamanca, que continuara­n, i amb l’apari-

La germana de Penélope, que reprèn la seva carrera quatre anys després de ser mare, farà de bailaora

ció estel·lar de Paula Echevarría als primers capítols i alguna aparició puntual de Cecilia Freire.

Velvet colección significa el retorn a la interpreta­ció de Mónica Cruz, que havia aparcat la professió des que el 2013 va ser mare d’Antonella. Des d’aleshores només va treballar com a jurat del programa de nous talents Top dance, que es va cancel·lar el quart programa per falta d’audiència. El seu últim paper abans de ser mare va ser el de Mariana/Claudia a Aguila roja. En aquest nou repte, l’actriu, que va fer 40 anys el 16 de març passat, interpreta­rà la bailaora de flamenc Carmela Cortés, un paper que li va com l’anell al dit, ja que va estudiar ball i va passar set anys a la companyia de Joaquín Cortés.

La catalana Marta Torné (39) tornarà a la seva faceta d’actriu després del seu pas com a presentado­ra a Cámbiame (Telecinco), que va abandonar el gener passat, precisamen­t per poder treballar en la ficció. El internado, Los protegidos, Gran reserva, Seis hermanas i El infiltrado són algunes de les sèries en què ha participat, i a Velvet colección interpreta­rà la secretària de la Clara (Marta Hazas).

El personatge d’Andrea Duro (26) es dirà Marie Leduc. Des que aquesta madrilenya va entrar a formar part de l’elenc de Física y química, no ha parat de treballar a la televisió: Los protegidos, El secreto de Puente Viejo, Amar es para siempre, Olmos y Robles i, pendents d’estrena, Perdóname Señor i La catedral del mar (l’adaptació de la novel·la d’Ildefonso Falcones). En cinema tampoc no li ha anat malament des que va debutar a Tres metros sobre el cielo. La seva última estrena va ser Los miércoles no existen.

Adriana Ozores, actriu d’una reconeguda saga, amb un Goya i molt estimada pel públic gràcies a la sèrie Los hombres de Paco, té reservat a Velvet colección el paper d’una gran dama, malgrat que no té res a veure amb la que interpreta­va a Gran Hotel. Aquí serà Macarena Rey, l’esposa del banquer Eduard Godó, impulsor de les noves galeries barcelonin­es i que serà interpreta­t per Imanol Arias (vegeu article següent). L’actor serà l’única novetat de la sèrie en l’àmbit masculí. Els que repeteixen són Javier Rey (Mateo), Adrián Lastra (Pedro), Asier Etxeandia (Raúl de la Riva), Llorenç González (Jonás) i Diego Martín (Enrique). I José Sacristán (Don Emilio) tindrà una col·laboració puntual i estel·lar.

 ??  ?? Marta Torné, Mónica Cruz i Andrea Duro a la presentaci­ó, dilluns passat a Barcelona, de la sèrie Velvet colección
Marta Torné, Mónica Cruz i Andrea Duro a la presentaci­ó, dilluns passat a Barcelona, de la sèrie Velvet colección
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain