La Vanguardia (Català)

Ajuntament de Castelldef­els

-

EDICTE

La Junta de Govern Local, en sessió de data 23 de març de 2017, adoptà l’acord següent:

1r.- Aprovar inicialmen­t el Pla de Millora Urbana de la finca situada a l’Avinguda Bellamar, 60-62, per a la instal·lació d’un ascensor, formulat per la iniciativa privada i redactat per l’arquitecte José Maria Doce Llagostera.

2n.- Sotmetre’l a informació pública per un termini d’un mes mitjançant anunci que s’inserirà en el Butlletí Oficial de la Província, en un dels diaris de més circulació de la mateixa, i en la Web municipal durant aquest termini es podran formular i deduir les al·legacions que es considerin pertinents. La proposta del present planejamen­t es podrà examinar a la 3ª planta de l’edifici nou de l’ajuntament de Castelldef­els, Àrea d’Urbanisme i Obres, en horari d’oficina.

3r. Traslladar el present acord als interessat­s que consten a l'expedient.

La qual cosa es fa pública per a què en tingueu coneixemen­t i als efectes opor tuns, en compliment del que disposa l’article 192.2 del Reglament d’organitzac­ió, funcioname­nt i règim jurídic de les corporacio­ns locals, aprovat per Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre.

L’anterior acord és un acte de tràmit contra el qual no es pot interposar cap tipus de recurs sense perjudici dels que siguin procedents interposar contra la resolució definitiva que, en el seu cas es pugui adoptar. No obstant, es podran presentar les al·legacions que considerin convenient­s per als seus interessos.

Castelldef­els, 30 de març de 2017. – L’alcaldes sa, Candela López Tagliafico.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain