La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Facilitats per relacionar-vos en l’àmbit profession­al. Aprofiteu-les per prendre mesures emprenedor­es que obrin camins en la vostra economia.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Mart a Taure, favorable per la Lluna, encoratja que prengueu determinac­ions per a un canvi personal que us obri perspectiv­es interessan­ts.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Eviteu entaular negociacio­ns, ja que no arribaran a bon port. Però facilitats per a afers econòmics de tipus laboral. Tindreu suport.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Durant aquesta setmana s’obren horitzons a favor de les vostres aspiracion­s. Tindreu el suport de la parella com també de col·laboradors.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Facilitats per donar impuls a la vostra feina, potser gràcies a una iniciativa recent que obre nous camins. Però atenció a possibles diferèncie­s.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Encara que potser hi ha dificultat­s en les vostres relacions, podreu comptar ara amb la parella per prendre decisions positives en benefici dels fills.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Malgrat algunes diferèncie­s, la jornada és propícia a activar qüestions en benefici de la família o de la llar, ja que tindreu recursos.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

No és jornada propícia a entaular tractes laborals. En canvi, i malgrat ser un període procliu a les tensions, podreu entendre-us amb la parella.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Bon dia per abordar aspectes econòmics d’una iniciativa posada en marxa recentment a la feina. Però atenció a despeses dels fills.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

La Lluna a Capricorn encoratja els afers de l’amor. En canvi, us podria fer acusar més alguns problemes de tipus familiar o de la llar.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Potser tindreu ajuda familiar per afrontar algunes dificultat­s. Però és preferible que ho posposeu, ja que podria ser contraprod­uent.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

És el moment d’encoratjar un afer del vostre interès. De fet, la vostra claredat actual us permet prendre determinac­ions encertades.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain