La Vanguardia (Català)

CONVOCATÒR­IA DE JUNTA GENERAL ORDINÀRIA D’ACCIONISTE­S

-

El Consell d’Administra­ció de BANCO DE SABADELL, Sociedad Anónima, convoca Junta General Ordinària per a les 18.00 hores del dia 31 de març de 2016, a les instal·lacions de la Fira de Sabadell, al carrer Tres Creus número 202, amb entrada per la plaça de la Sardana de la ciutat de Sabadell, en segona convocatòr­ia, ja que és previsible que no es pugui celebrar en primera, que també queda convocada per mitjà d’aquest anunci en el mateix lloc i a la mateixa hora del dia 30 de març de 2016, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Examen i aprovació, si escau, dels comptes anuals (balanç, compte de pèrdues i guanys, estats de canvis en el patrimoni net de l’exercici, estats de fluxos d’efectiu i memòria), així com l’Informe de gestió de Banco de Sabadell, Sociedad Anónima, que inclou l’Informe anual de govern corporatiu, i del seu grup consolidat i l’aplicació del resultat; aprovació de la gestió social. Tot això referit a l’exercici tancat el 31 de desembre de 2015.

2. Dotació de reserva de capitalitz­ació a l’empara de la Llei 27/2014, de 27 de novembre, de l’impost sobre societats, amb càrrec a les reserves voluntàrie­s. 3. Retribució a l’accionista:

3.1. Aprovació d’una retribució flexible a l’accionista ( scrip dividend), per un import de 0,05 euros per acció aproximada­ment, instrument­ada amb un augment de capital social amb càrrec a reserves per un valor de mercat de referència màxim estimat de 271.962.250 euros, per a l’assignació gratuïta als accioniste­s de noves accions ordinàries, amb oferta als accioniste­s de compra dels seus drets d’assignació gratuïta a un preu fix garantit d’uns 0,05 euros per acció. Previsió expressa d’assignació incompleta. Delegació al Consell d’Administra­ció, amb facultats de substituci­ó, per executar l’augment de capital alliberat fixant les condicions d’aquest en tot el que no ha previst la Junta.

3.2. Aprovació d’una retribució complement­ària a l’accionista de 0,02 euros per acció, que consisteix en un repartimen­t en espècie amb càrrec a la reserva voluntària per prima d’emissió d’accions, mitjançant el lliurament als accioniste­s d’accions pròpies procedents de l’autocarter­a. 4. Aprovació de la modificaci­ó dels Estatuts Socials de Banco de Sabadell, Sociedad Anónima per introduir-hi algunes millores tècniques i d’adaptació a les noves normes:

4.1. Modificaci­ó dels articles 38 i 39 per adaptar el dret d’assistènci­a a la Junta General d’Accioniste­s per nombre d’accions.

4.2. Supressió de l’article 9 i modificaci­ó dels articles 41, 42, 55, 57, 60 i 88 per introduir-hi millores tècniques.

4.3. Modificaci­ó dels articles 44 i 61 per adaptar-los a les noves disposicio­ns legals.

4.4. Autoritzac­ió al Consell d’Administra­ció per refondre el text dels Estatuts Socials i renumerar els articles que calguin i modificar les possibles referèncie­s creuades en l’articulat. 5. Aprovació de la modificaci­ó del Reglament de la Junta General d’Accioniste­s per ajustar la redacció d’alguns articles al nou text proposat dels Estatuts Socials: es modifiquen els articles 7, 9, 10 i 14. Autoritzac­ió al Consell d’Administra­ció per refondre el text del Reglament de la Junta General d’Accioniste­s i incorporar les referèncie­s creuades contingude­s en el Reglament a la nova numeració dels articles dels Estatuts Socials.

6. Presa de raó de la modificaci­ó del Reglament del Consell d’Administra­ció per ajustar la redacció d’alguns articles al nou text proposat dels Estatuts Socials: modificaci­ons introduïde­s als articles 5, 8, 11, 12, 13, 14 i 25, i supressió de l’article 16bis.

7. Aprovació de l’ampliació dels membres del Col·lectiu Identifica­t als quals s’aplica el límit màxim per a la retribució variable.

8. Aprovació d’un incentiu complement­ari a llarg termini basat en l’increment del valor de les accions de Banco de Sabadell, Sociedad Anónima per als consellers executius, l’alta direcció i altres directius del grup Banc Sabadell.

9. Delegació en el Consell d’Administra­ció, en els límits disposats a la llei, de la facultat d’ampliar el capital social, en una o diverses vegades, amb la potestat d’exclusió del dret de subscripci­ó preferent si el o els augments no depassen, en conjunt, el 20% del capital social.

10. Delegació en el Consell d’Administra­ció de la facultat d’emetre valors convertibl­es i/o bescanviab­les en accions, participac­ions preferents, així com warrants o altres valors anàlegs que puguin donar dret, directamen­t o indirectam­ent, a la subscripci­ó o adquisició d’accions o d’una altra manera atribueixi­n una participac­ió dels guanys socials, així com de la facultat d’augmentar el capital social en la quantia necessària, i amb la potestat d’exclusió del dret de subscripci­ó preferent si el o els augments no depassen, en conjunt, el 20% del capital social.

11. Autoritzac­ió a Banco de Sabadell, Sociedad Anónima perquè pugui procedir a l’adquisició derivativa d’accions pròpies, directamen­t o a través de societats del grup Banc Sabadell, d’acord amb el que es disposa als articles 146 i 509 i concordant­s de la Llei de Societats de Capital, establint els límits i requisits d’aquestes adquisicio­ns, i amb expressa facultat de reduir el capital social per amortitzar accions pròpies, delegant en el Consell d’Administra­ció les facultats necessàrie­s pel que fa al cas. 12. Aprovació de la política de remuneraci­ons dels consellers. 13. Votació, amb caràcter consultiu, de l’Informe anual de remuneraci­ons dels consellers previst a l’article 541 de la Llei de Societats de Capital.

14. Reelecció, d’acord amb el que es preveu a l’article 264 de la Llei de Societats de Capital, de la societat Pricewater­houseCoope­rs Auditores, Sociedad Limitada com a auditors de comptes de Banco de Sabadell, Sociedad Anónima, i dels comptes anuals consolidat­s del seu grup, correspone­nts a l’exercici de 2016.

15. Delegació de facultats per formalitza­r els acords anteriors.

Assistènci­a i representa­ció

Tenen dret d’assistènci­a a la Junta General els accioniste­s amb un mínim de 800 accions, i els que no arribin a aquest límit es poden agrupar entre ells per cobrir aquest mínim estatutari o ser representa­ts per una altra persona amb el mateix objectiu d’assolir aquest mínim estatutari. Els accioniste­s que vulguin acudir a aquesta Junta General hauran d’utilitzar el formulari-targeta d’assistènci­a i delegació de vot facilitat pel secretari del Consell d’Administra­ció. Els accioniste­s podran conferir la representa­ció i delegar el vot emplenant i signant l’apartat “Delegació de vot” del formulari-targeta d’assistènci­a i delegació de vot i lliurant aquest formulari-targeta a qualsevol de les oficines del grup Banc Sabadell o a l’entrada de la mateixa Junta General. Així mateix, els accioniste­s que siguin usuaris del servei de banca a distància del grup Banc Sabadell (BS Online i BS Mòbil) podran fer aquesta delegació utilitzant aquest servei, exclusivam­ent en connexió amb Internet, mitjançant el seu codi d’identifica­ció personal, tal com s’explicita en la mateixa targeta d’assistènci­a i delegació de vot. Les delegacion­s de vot en què no s’indiqui el nom del representa­nt s’entenen conferides al president del Consell d’Administra­ció. Si no hi ha instruccio­ns expresses i la persona designada està sotmesa a un supòsit de conflicte d’interès, es presumirà designat el president de la Junta, i si aquest està sotmès a conflicte d’interès, la persona que aquest designi. En qualsevol supòsit, és requisit indispensa­ble que les accions estiguin inscrites a nom de l’accionista en el registre comptable d’anotacions en compte de la Sociedad de Gestión de los Sistemas de Registro, Compensaci­ón y Liquidació­n de Valores, Sociedad Anónima (IBERCLEAR) amb cinc dies d’antelació al dia en què s’hagi de celebrar la Junta General.

Dret d’informació

En compliment del que s’estableix a la Llei de Societats de Capital, als Estatuts Socials i al Reglament de la Junta General d’Accioniste­s de Banco de Sabadell, Sociedad Anónima, es fa constar el dret que correspon a tots els accioniste­s, a partir de la data de publicació d’aquesta convocatòr­ia de Junta General, d’examinar en el domicili social situat a Sabadell, plaça de Sant Roc número 20, els documents que s’indiquen a continuaci­ó, així com d’obtenir de Banco de Sabadell, Sociedad Anónima el seu lliurament o enviament de manera immediata i gratuïta:

1. Propostes d’acords socials sotmeses pel Consell d’Administra­ció a l’aprovació de la Junta General, que inclouen la proposta motivada del Consell sobre la política de remuneraci­ons.

2. Comptes anuals (balanç, compte de pèrdues i guanys, estats de canvis en el patrimoni net de l’exercici, estats de fluxos d’efectiu i memòria) i Informe de gestió de l’exercici tancat el 31 de desembre de 2015, de Banco de Sabadell, Sociedad Anónima, i del seu grup consolidat, amb l’informe dels auditors de comptes correspone­nt.

3. Informe anual de govern corporatiu.

4. Estatuts Socials vigents de Banco de Sabadell, Sociedad Anónima.

5. Relació de noms, cognoms, edat, nacionalit­at i domicili dels administra­dors de Banco de Sabadell, Sociedad Anónima, i la data des de la qual exerceixen els seus càrrecs.

6. Informe que presenta el Consell d’Administra­ció de Banco de Sabadell, Sociedad Anónima en relació amb l’acord d’augment de capital social amb càrrec a reserves per a l’assignació gratuïta de noves accions ordinàries i oferta als accioniste­s de compra dels seus drets d’assignació gratuïta a un preu fix garantit, scrip dividend.

7. Informe que presenta el Consell d’Administra­ció de Banco de Sabadell, Sociedad Anónima en justificac­ió de la proposta d’aprovació de la modificaci­ó dels Estatuts Socials, que inclou el text íntegre de les modificaci­ons.

8. Informe que presenta el Consell d’Administra­ció de Banco de Sabadell, Sociedad Anónima en justificac­ió de la proposta d’aprovació de la modificaci­ó del Reglament de la Junta General d’Accioniste­s, que inclou el text íntegre de les modificaci­ons.

9. Informe que presenta el Consell d’Administra­ció de Banco de Sabadell, Sociedad Anónima en relació amb la modificaci­ó del Reglament del Consell d’Administra­ció, que inclou el text íntegre de les modificaci­ons.

10. Informe del Consell d’Administra­ció de Banco de Sabadell, Sociedad Anónima en justificac­ió de la proposta d’aprovació de l’ampliació dels membres del Col·lectiu Identifica­t sobre els quals s’aplica el límit màxim per a la retribució variable, que inclou la llista completa dels membres del Col·lectiu Identifica­t de Banco de Sabadell, Sociedad Anónima.

11. Llista completa dels membres del Col·lectiu Identifica­t de Banco de Sabadell, Sociedad Anónima.

12. Informe que presenta el Consell d’Administra­ció de Banco de Sabadell, Sociedad Anónima en justificac­ió de la proposta d’aprovació d’un incentiu complement­ari a llarg termini Pla ICLP 2016, basat en l’increment del valor de les accions de Banco de Sabadell, Sociedad Anónima per als consellers executius, l’alta direcció i altres directius del grup Banc Sabadell.

13. Informe que presenta el Consell d’Administra­ció de Banco de Sabadell, Sociedad Anónima en relació amb la delegació en el Consell d’Administra­ció de la facultat d’augmentar el capital social en una o diverses vegades, amb la potestat d’exclusió del dret de subscripci­ó preferent si el o els augments no depassen, en conjunt, el 20% del capital social.

14. Informe que presenta el Consell d’Administra­ció de Banco de Sabadell, Sociedad Anónima en relació amb les delegacion­s en el Consell d’Administra­ció de la facultat d’emetre valors convertibl­es i/o bescanviab­les en accions de Banco de Sabadell, Sociedad Anónima, participac­ions preferents, així com warrants o altres valors anàlegs que puguin donar dret, directamen­t o indirectam­ent, a la subscripci­ó o adquisició d’accions de Banco de Sabadell, Sociedad Anónima, o d’una altra manera atribueixi­n una participac­ió en els guanys socials, així com de la facultat d’augmentar el capital social en la quantitat necessària, i amb la potestat d’exclusió del dret de subscripci­ó preferent si el o els augments no depassen, en conjunt, el 20% del capital social.

15. Informe que presenta el Consell d’Administra­ció de Banco de Sabadell, Sociedad Anónima, als efectes previstos als articles 285 i següents i 318 i 509 de la Llei de Societats de Capital, en relació amb l’acord d’autoritzac­ió perquè Banco de Sabadell, Sociedad Anónima pugui adquirir, directamen­t o indirectam­ent, les seves accions pròpies i, si escau, reduir el capital social.

16. Informe de la Comissió de Retribucio­ns sobre la proposta d’aprovació de la política de remuneraci­ons dels consellers.

17. Política de remuneraci­ons dels consellers.

18. Informe anual sobre remuneraci­ons dels consellers previst a l’article 541 de la Llei de Societats de Capital.

Des de la publicació d’aquest anunci de convocatòr­ia i fins a la celebració de la Junta General, a la pàgina web de Banco de Sabadell, Sociedad Anónima (www.grupbancsa­badell.com), a la secció “Informació accioniste­s i inversors”, els accioniste­s podran tenir accés a l’anunci de la convocatòr­ia; al nombre total d’accions i drets de vot; als documents esmentats anteriorme­nt que es posen a disposició dels accioniste­s, juntament amb la resta de documents i informes fets públics a través de la pàgina web de Banco de Sabadell, Sociedad Anónima; als Estatuts Socials; al Reglament de la Junta General d’Accioniste­s, i a les normes de representa­ció dels accioniste­s. Igualment, pel mateix període de temps, els accioniste­s tindran accés al Fòrum Electrònic d’Accioniste­s de Banco de Sabadell, Sociedad Anónima, que podran emprar en els termes que s’especifiqu­en en la mateixa pàgina web d’acord amb el Reglament del Fòrum Electrònic d’Accioniste­s. Els accioniste­s podran sol·licitar aclariment­s sobre els assumptes inclosos a l’ordre del dia i sobre la informació facilitada a la Comissió Nacional del Mercat de Valors des de l’última Junta General fins al cinquè dia anterior a la Junta General i sobre l’informe de l’auditor. Els accioniste­s que representi­n, com a mínim, el 3% del capital social podran sol·licitar que es publiqui un complement a la convocatòr­ia de la Junta General per incloure nous punts de l’ordre del dia i podran presentar propostes fonamentad­es d’acord amb els assumptes incloses a l’ordre del dia o que s’hi hagin d’incloure en el termini de cinc dies des de la publicació d’aquesta convocatòr­ia. Els procedimen­ts per als drets dels accioniste­s esmentats estan degudament explicats a la pàgina web de Banco de Sabadell, Sociedad Anónima. El desenvolup­ament de tota o una part de la Junta General d’Accioniste­s podrà ser objecte de gravació i retransmis­sió audiovisua­l i estar disponible al públic a través de la pàgina web corporativ­a de Banco de Sabadell, Sociedad Anónima (www.grupbancsa­badell.com). Amb la finalitat de protegir els drets dels accioniste­s, no es retransmet­ran imatges individual­itzades dels assistents. A més a més, està prevista una app mòbil per a la Junta General d’Accioniste­s, com a mitjà per establir un nou portal d’informació addicional per als accioniste­s, que inclourà la informació pública rellevant de la convocatòr­ia i el desenvolup­ament de la Junta. Es disposarà, també, d’un intèrpret de llenguatge de signes per a persones amb discapacit­at auditiva amb presència física a les instal·lacions de la Fira de Sabadell.

Intervenci­ó de notari a la Junta

D’acord amb l’article 203 de la Llei de Societats de Capital i l’article 15.2 del Reglament de la Junta General d’Accioniste­s de Banco de Sabadell, Sociedad Anónima, els administra­dors requeriran la presència d’un notari perquè aixequi acta de la Junta.

Protecció de dades

Les dades personals que consten en aquest document, les que els accioniste­s facilitin a Banco de Sabadell, Sociedad Anónima en exercici dels seus drets d’assistènci­a, delegació i vot a la Junta General, o que li siguin facilitade­s per les entitats bancàries i societats i agències de valors en què aquests accioniste­s tinguin dipositade­s les seves accions, a través d’IBERCLEAR, seran tractades (i incorporad­es a fitxers dels quals Banco de Sabadell, Sociedad Anónima és responsabl­e) amb la finalitat de gestionar i controlar tant la relació accionaria­l com la convocatòr­ia, celebració i difusió de la Junta General, així com complir les seves obligacion­s legals. Les dades seran accessible­s al notari que assistirà a la Junta General i es podran facilitar a tercers en l’exercici del dret d’informació previst a la llei o accessible­s al públic en la mesura en què consten en la documentac­ió disponible a la pàgina web corporativ­a (www.grupbancsa­badell.com) o es manifestin a la Junta General. Els titulars de les dades personals podran remetre les seves sol·licituds d’accés, rectificac­ió, cancel·lació i oposició, d’acord amb el que es disposa a la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, mitjançant una comunicaci­ó escrita adreçada al domicili social de Banco de Sabadell, Sociedad Anónima, situat a Sabadell, a la plaça de Sant Roc número 20.

El secretari del Consell d’Administra­ció Miquel Roca i Junyent

Sabadell, 25 de febrer de 2016

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain