La Vanguardia (Català)

“Hem guanyat el millor rival”

Luis Enrique es felicita per la que va definir com la victòria més treballada al Camp Nou

- Barcelona C. RUIPÉREZ / A. LÓPEZ

Ni l’Atlètic ni cap altre. Per Luis Enrique, el rival més complicat dels que han passat aquesta temporada pel Camp Nou ha estat el Sevilla, un equip que tot i que aquesta temporada encara no ha estat capaç de guanyar a domicili ahir va saber avançar-se al marcador en la seva visita al Barça i va mantenir viu el partit fins al final. “El Sevilla ha estat possibleme­nt el millor rival que ha passat per aquí, el que millor ens ha jugat i el que millor ens ha combatut –va assegurar el tècnic blaugrana en l’anàlisi del partit–. Crec que hem fet un esforç molt gran per poder superar-los i estic molt satisfet del que he vist, de com hem competit i de com hem gestionat aquestes ocasions del joc amb què han sabut igualar-nos. Al final hem guanyat el millor rival”.

L’asturià va tornar a felicitar-se per la capacitat de patiment que van tornar a demostrar els seus homes i pel nivell que van oferir els menys habituals per formar el que ell mateix va definir com una gran plantilla. “Dono per molt bo el resultat i l’actuació. Cal saber patir en aquest tipus de partits i nosaltres ho hem fet, des del pri- mer fins a l’últim –va prosseguir–. S’ha vist que en aquest equip no hi ha suplents, sinó jugadors que participen més i jugadors que participen menys, però tots clau”.

Sobre el nou rècord d’imbatibili­tat que ha aconseguit el seu equip, igualant els 34 partits del Madrid de Beenhakker, el tècnic hi va voler restar importànci­a argumentan­t que amb l’estadístic­a no es guanyen títols. “Superar un rècord em diu zero. Si guanyem títols em dirà que ho hem fet bé; si no, no servirà per a res”, va assegurar el míster.

Des de la banqueta contrària, tot van ser elogis d’Unai Emery cap al seu col·lega: “La feina de Luis Enrique ha tornat a donar a aquest equip el toc d’excel·lència que li va aportar Guardiola. Hem competit i coneixem una mica més aquest Barcelona, però per guanyar-lo has de ser molt més fi perquè estàs jugant, probableme­nt, contra el millor equip del món”.

 ?? MANÉ ESPINOSA ?? Iniesta disputant una pilota al sevillista Coke al segon temps del partit d’ahir
MANÉ ESPINOSA Iniesta disputant una pilota al sevillista Coke al segon temps del partit d’ahir

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain