La Vanguardia (Català)

Premi a la cançó de la ciutat

El videoclip ‘Living Barcelona’ mostra els millors racons de les ‘barcelones’

- JÚLIA MARTÍNEZ

La cançó de la ciutat, Li

ving Barcelona, ha estat reconeguda pel seu esperit positiu en els premis Alegría de Vivir impulsats per la cantant Lucrecia, qui busca aportar una mica d’optimisme per contrarest­ar els difícils moments actuals.

“És una necessitat vital i un deure de tot artista potenciar la cultura i els valors de l’amor, l’admiració, el respecte i la solidarita­t a la nostra societat, així com renovar l’energia en tots i cadascun de nosaltres”, manifesta l’artista cubana que viu a Catalunya.

Els guardons, que reconeixen la tasca ben feta i l’esperit positiu de personalit­ats i institucio­ns, es lliuraran aquest divendres, dia 20, a la sala Luz de Gas de Barcelona.

LES DEU ‘BARCELONES’ Amb Living Barcelona, la capital catalana es converteix en la primera urbs mundial que crea i composa una cançó i un videoclip per promociona­r-se i mostrar els seus atractius culturals i lúdics.

La cançó –que combina el ca- talà, el castellà i l’anglès– està interpreta­da per la cantant de jazz, soul i blues Txell Sust, i la lletra i la música són de Jordi Cubino, compositor i productor d’artistes com Il Divo, Alejandro Sanz, Pablo Alborán o Montserrat Caballé. Sony Music serà l’encarregad­a d’editar Living Barcelona.

Per la seva banda, el videoclip està codirigit per José Corbacho i Jacobo Beut, i mostra d’una manera fresca i innovadora les diferents ‘barcelones’ a través d’un recorregut pels deu districtes, tot donant a conèixer la creativita­t, la modernitat, l’arquitectu­ra, l’urbanisme, la bellesa i l’entretenim­ent de la ciutat, alhora que destaca el seu caràcter obert, innovador i plural.

 ??  ?? EL VIDEOCLIP ‘LIVING BARCELONA’ FA UN RECORREGUT PELS DEU DISTRICTES DE LA CIUTAT
EL VIDEOCLIP ‘LIVING BARCELONA’ FA UN RECORREGUT PELS DEU DISTRICTES DE LA CIUTAT
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain