La Vanguardia (Català-1ª edició)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Avui disposeu de facilitats econòmique­s. El vostre pressupost se’n pot beneficiar gràcies a un difícil tema profession­al i un cert suport.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

La Lluna a Taure, favorable amb Saturn i amb Neptú, permet decisions personals positives i beneficis directes d’un projecte.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Facilitats per abordar alguns problemes. Disposareu de recursos econòmics, malgrat la mala situació, i amb gran suport profession­al.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Encara que sigui un període difícil per a les vostres relacions, tindreu un gran suport de la parella. És hora d’aplicar les vostres idees.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Aprofiteu la tarda per abordar la necessitat d’una reestructu­ració laboral. Beneficis per a una operació econòmica de gran envergadur­a.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Tendireu a sentir-vos més estables gràcies al gran suport d’algú estimat. A més, convé escoltar el consell de la parella, ja que serà encertat.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

El pressupost de casa es pot veure beneficiat gràcies al suport de la família o a possibles béns immobles. Tindreu beneficis laborals, també.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Oportunita­t de grans decisions positives en benefici de la vida de parella. Per a això, tindreu molt suport de persones estimades.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

La vostra feina habitual es facilitarà per l’estabilita­t que us donarà una operació econòmica. Si teniu problemesd­esalut,granajudaf­amiliar.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Saturn a Capricorn, favorable amb la Lluna, aconsella decisions fermes en benefici dels fills. Tindreu una gran claredat per enfocar la qüestió.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Es presenten perspectiv­es favorables per a temes familiars o en benefici de la casa, en especial per una operació econòmica d’envergadur­a.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Neptú a Peixos, favorable amb la Lluna, indica que la claredat que tindreu obrirà horitzons a la vostra activitat. Feu contactes en un gran projecte.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain