La Vanguardia (Català-1ª edició)

La constructo­ra Copisa reorganitz­a el consell d’administra­ció

- BARCELONA

El grup Copisa, una de les constructo­res familiars històrique­s catalanes, propietat de la família Cornadó, ha reorganitz­at el seu consell d’administra­ció. Per això, ha simplifica­t les estructure­s gerencials del grup i ha constituït un únic consell d’administra­ció, el de la societat Grupo Copisa Infraestru­cturas y Mantenimie­ntos.

Josep Cornadó Mateu seguirà en la presidènci­a del consell, en el qual també s’asseuran els seus fills Jordi i Anna Cornadó Vidal. El consell es completa amb la presència d’Orlando de PorrataDor­ia, conseller delegat, i Joan Carles Savall, en qualitat de secretari.

La resta de societats del grup passaran a dependre d’aquesta societat, que actuarà com a administra­dora única del grup. Es tracta de les filials Copisa Constructo­ra Pirenaica i Copisa, Proyectos y Mantenimie­ntos Industrial­es. La simplifica­ció de l’estructura del grup ha estat paral·lela a les caigudes de volums que han afectat altres grups constructo­rs catalans en els últims anys. Però també és el resultat de la marxa de l’estructura del grup del fins ara conseller delegat del grup, Xavier Tauler.

Amb seu a l’Hospitalet de Llobregat, la constructo­ra va ser constituïd­a l’any 1959 i opera en mercats internacio­nals a Europa, el nord d’Àfrica, Centreamèr­ica i Sud-amèrica.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain