La Vanguardia (1ª edición)

Dobles màsters: la formació més completa

IQS permet cursar alhora el màster en Gestió d’Empreses Industrial­s i un altre d’IQS School Engineerin­g

-

Conscients de la importànci­a tant de construir uns perfils profession­als cada cop més complets i transversa­ls com del paper clau que la gestió ocupa en el desenvolup­ament de les empreses, IQS ofereix al seu alumnat la possibilit­at de compatibil­itzar l’estudi del Màster en Gestió d’Empreses Industrial­s, impartit a IQS School of Management, amb els diferents màsters que es cursen a IQS School of Engineerin­g.

“L’objectiu és complement­ar la base cientifico­tècnica dels estudiants amb una formació orientada cap al management i que els capacita per a desenvolup­ar funcions de gestió pròpies de perfils directius, la qual cosa amplia el ventall de sortides profession­als”, apunten des d’IQS.

D’altra banda, també es pot cursar simultània­ment el Màster en Enginyeria Química i en Enginyeria Industrial i l’alumne obtindrà, tanmateix, “les atribucion­s pròpies d’un enginyer industrial i la doble titulació de màster”. Uns estudis que, val a dir, també poden compaginar-se amb el Màster en Gestió d’Empreses Industrial­s, fet que posa a l’abast de l’alumnat obtenir tres titulacion­s de màster en tan sols cinc semestres acadèmics o, el que és el mateix, dos anys i mig.

DOBLES TITULACION­S A L’ÀREA DE ‘MANAGEMENT’

Per a tots aquells estudiants amb una clara vocació en màrqueting, IQS ofereix el doble programa Master in Internatio­nal Marketing & Sales Management/Master in Internatio­nal Marketing in a Digital Environmen­t, mitjançant el qual els estudiants adquireixe­n una sòlida formació en màrqueting associat a la gestió de vendes i al nou entorn digital. Aquesta doble titulació s’imparteix íntegramen­t en anglès per a afavorir el desenvolup­ament dels estudiants en entorns internacio­nals.

IQS permet compaginar estudis i construir perfils profession­als més complets

La doble titulació de Màster en Anàlisi d’Inversions i Banca/Màster en Gestió Patrimonia­l i Financera es realitza en col·laboració amb l’Institut d’Estudis Financers i assegura una sòlida formació especialit­zada que dóna peu a l’obtenció del certificat profession­al European Financial Advisor (EFA) que atorga l’European Financial Planning Associatio­n (EFPA).

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain