La Vanguardia (1ª edición)

L’IED Barcelona aposta per la innovació, l’emprenedor­ia i la tecnologia

L’Escola ofereix cursos basats en l’estratègia del disseny, les aplicacion­s interactiv­es i els serveis per a ciutats intel·ligents

-

El disseny és un generador per a la innovació, la creació de noves idees, productes o serveis, i ha demostrat ser una eina eficaç per la seva capacitat d’integrar els models de negoci amb els sistemes socials i oferir solucions als problemes col·lectius.

L’IED Barcelona Escola Superior de Disseny va un pas endavant i pensa en quines són les necessitat­s de les companyies actuals, seguint una metodologi­a innovadora que generi possibles escenaris reals, creant cadenes de valor alternativ­es. L’educació ha de ser entesa com un espai d’experiènci­es d’aprenentat­ge que funciona com a laboratori d’innovació transversa­l que té la vocació de formar a les futures generacion­s de dissenyado­rs.

Cada vegada hi ha més empreses que requereixe­n perfils creatius i alhora estratègic­s per treballar als departamen­ts d’innovació de grans i petites marques, així com més joves somien amb crear les seves pròpies empreses o start-up. En relació a aquest sector, l’IED ofereix el diploma de tres anys en Business Design, el màster en Design Management, el màster en Innovation Strategies and Entreprene­urship o el postgrau intensiu en Design for Innovation Strategy, entre d’altres.

Un altre àmbit on la innovació té un paper decisiu és el desenvolup­ament de productes i serveis per a ciutats intel·ligents. Per a això, l’Escola ha creat el postgrau en Smart City Design, on els alumnes aprenen a dissenyar la part digital de les ciutats, especialme­nt als espais públics i comercials, sistemes de navegació o zones verdes. D’altra banda, el màster en Interactiv­e Apps Design permet aprendre a dissenyar interfície­s per a terminals mòbils, centrades en

Especialit­zat en les discipline­s del disseny, la moda, la comunicaci­ó visual i el management per a empreses creatives, l’IED Barcelona ofereix títols superiors en Disseny de Producte, Interiors, Moda i Gràfic, a més dels Bachelors of Arts (Honours) atorgats per la Universita­t de Westminste­r, els diplomes IED, els màsters, els postgraus, els cursos de formació contínua (CSP) i els cursos d’estiu.

 ??  ?? Alumnes de l’IED Barcelona Escola Superior de Disseny a la seu del centre, situada al carrer Biada, 11, al barri de Gràcia (Barcelona)
Alumnes de l’IED Barcelona Escola Superior de Disseny a la seu del centre, situada al carrer Biada, 11, al barri de Gràcia (Barcelona)

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain