La Vanguardia (1ª edición)

Institut Cambó

-

que està ben protegit i aïllat dels vianants en el qual s’hi realitzen diverses intervenci­ons anuals de mantenimen­t.

A més, volem indicar que, malgrat ser una zona que no està gestionada per l’Ajuntament d’Arenys de Mar, aquesta administra­ció sempre ha tingut cura del seu estat de conservaci­ó. En relació amb les espècies vegetals i animals que hi habiten, aquestes són les habituals dels rials que hi ha a tota la comarca i, fins avui, no suposen cap tipus de problema per a la salut d’adults ni d’infants.

Tanmateix, l’Ajuntament continua invertint en la millora de la zona, tal com s’està fent aquests dies amb el passatge de vianants que connecta el Pla dels Frares amb l’escola bressol municipal, el qual s’asfaltarà i es dotarà d’enllumenat públic.

SANTI FONTBONA ARBÓS

Regidor d’Urbanisme i Medi Ambient d’Arenys de Mar

El dimarts dia 14, durant un acte celebrat al CCCB, vaig fer un comentari desafortun­at sobre l’Institut Cambó que després va ser reproduït a la crònica sobre l’acte que aquest diari va publicar el dissabte dia 18. En un context familiar i amistós vaig pecar de frívol i, amb tota la raó del món, els responsabl­es de l’institut m’han manifestat el seu disgust i desconcert.

Voldria usar aquest espai per disculpar-me públicamen­t, aclarir que les meves paraules no pretenien ser res més que una brometa (una brometa de mal gust que ara lamento i hauria estat millor haver-me-la sabut estalviar), però a més i sobretot, tal com vaig manifestar també en aquell mateix acte, voldria reiterar el meu agraïment per l’eficiència, confiança i seriositat amb la qual hi he estat tractat quan hi he fet recerca.

JORDI AMAT

Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain