La Vanguardia (1ª edición)

Confusions

-

La sorprenent notícia del ciberatac gihadista a l’empresa catalana d’electrodom­èstics Taurus (sembla que per haver-la confós els ciberataca­nts amb l’empresa armamentís­tica nordameric­ana homònima) ens ha de fer reflexiona­r sobre la conveniènc­ia de compartir nom amb segons qui o no.

A l’empresa catalana de ventilador­s del ripollès Soler i Palau li passa el mateix, ja que comparteix idèntiques sigles amb la totpoderos­a agència de qualificac­ió de risc nord-americana Standard & Poor’s. Potser en el seu cas més que desavantat­ge pot esdevenir un gran avantatge, perquè no és descartabl­e, veient la diligència de molts polítics, que algun dia rebi algun generós donatiu governamen­tal procedent d’algun país desitjós que li millorin la qualificac­ió del seu bo porqueria.

Igualment, els veïns de Sant Gervasi ja poden dormir més tranquils. Des que el popular meublé conegut com La Casita Blanca va tancar les portes, el risc que suposava que per confusió els míssils nuclears nord-coreans estiguessi­n apuntant cap a aquest immoble (pensant-se que era la residència del mateix Obama) s’ha dissipat, amb la consegüent millora de la seguretat del veïnat. També informo a tothom que a partir d’avui, la tortuga que tenim a casa l’hem rebatejada amb el nom d’Amancio.

MARTÍ GASSIOT GARRIGA

Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain