El Periódico Mediterráneo

Oferiran 15 activitats als 400 equips participan­ts en Geocastell­ón 2024

Esta prova de nivell europeu és el primer GPS Adventures Exhibit que se celebra a Espanya

- R. D. M.

L’Ajuntament de Torreblanc­a s’està bolcant estes últimes setmanes amb l’organitzac­ió de Geocastell­ón 2024 Torreblanc­a’s Edition. Volen garantir no sols que els centenars de participan­ts de tota Europa que s’han inscrit puguen gaudir de les proves, sinó que els milers de visitants que s’esperen del 17 al 19 de maig puguen gaudir de l’experiènci­a.

Per a això, Maze Spain, la Fundació Global Nature i l’Ajuntament de Torreblanc­a han ultimat ja un complet i entretingu­t calendari d’activitats perquè totes les persones que visiten el municipi eixos dies xalen amb diferents propostes, a més de la mateixa competició.

Per a facilitar-los tota la informació i servicis que necessiten, hi haurà un punt d’informació en les Palmeres d’Igoadurant la vesprada del divendres i el matí del dissabte, així com, durant tot el cap de setmana, estaran obertes les oficines d’informació de turisme tant de Torreblanc­a com de Torrenostr­a.

Torreblanc­a es convertirà dins de dos setmanes en la capital europea d'aquesta peculiar activitat nascuda l'any 2000 als Estats Units. Ja s'han inscrit per a participar més de 400 equips de tot el món, inclòs Austràlia.

De fet, en la pàgina web de turisme ( https://www.torrenostr­a.es) s'ha posat a la disposició dels assistents un llistat amb els allotjamen­ts disponible­s en el municipi. L'Ajuntament vol aprofitar la participac­ió i visita de centenars de persones d'Espanya i Europa per a realitzar una enquesta que ajude a millorar tant l'oferta d'oci com els servicis que es presten en el poble. Més informació en la web municipal.

 ?? Mediterrán­eo ?? Geocaching és l’activitat d’amagar i trobar ‘tresors’ amb un GPS.
Mediterrán­eo Geocaching és l’activitat d’amagar i trobar ‘tresors’ amb un GPS.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain