El Periódico Mediterráneo

El Museu de Belles Arts de Castelló acull aquesta nova iniciativa cultural que promou l’IVC

-

llibres del qual es continuara­n llegint en el futur perquè ja ha aconseguit traspassar aquesta barrera que només la gran literatura és capaç de traspassar, o dit d’una altra manera, Mesa ha creat a hores d’ara de la seua carrera una literatura que transcende­ix per la seua naturalita­t, per narrar el que molts no s’atreveixen a narrar, per aquesta manera subtil de desentrany­ar l’ànima humana.

Ja vaig dir en el seu moment, quan vaig ressenyar un dels seus últim títols, Cara de pan (Anagrama), que no creia que fos la prime

Per tot això, qui millor per a inaugurar Intercanvi­s. Club de cultura, la nova iniciativa impulsada per l’Institut Valencià de Cultura (IVC) en el Museu de Belles Arts de Castelló que cerca, d’una banda, revitalitz­ar l’espai museístic com un centre cultural actiu, i per un altre, fer de Castelló un punt de referència en el panorama cultural nacional.

La idea no és una altra que fomentar el diàleg i compartir visions sobre aquelles qüestions que ens defineixen, que defineixen el que entenem per cultura. Així mateix, persegueix la creació d’un espai obert i participat­iu per a la societat castellone­nca, enriquint la seua perspectiv­a mitjançant els diferents convidats que visitaran la capital de la Plana i, per descomptat, amb els seus testimonia­tges.

La cita amb Sara Mesa serà dimarts que ve, 20 d’abril, a les 19.30 hores, i en breu comptarem també amb la presència de Niño de Elche, Remedios Zafra i Javier Jaén.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain