El Periódico - Català

Horòscop

- LAURA GIRALT

Àries.21 de març al 20 d’abril Si has de realitzar u alguna feina de casa, ho faràs ràpidament. Tindràs bones idees per passar un dia molt entretingu­t malgrat les limitacion­s del moment.

Taure. 21 d’abril al 20 de maig Seràs més romàntic u i resultaràs molt atractiu. Si estàs solter, tindràs sorpreses agradables si estàs disposat a estar acompanyat. Si tens fills, ho passaràs genial.

Gèminis. 21 de maig al 21 de juny És el moment u de disfrutar de la llar i d’aquests petits plaers que t’agraden tant i et fan la vida més suportable. Si vols renovar casa teva, tindràs moltes idees.

Càncer.22 de juny al 22 de juliol Estaràs obert al u que et proposin els amics. No és un dia per quedar-te sol, a més, ho passaràs d’allò més bé en qualsevol activitat grupal o xatejant amb gent diferent.

Leo. 23 de juliol al 22 d’agostu El sector de les relacions continua molt actiu i tot anirà bé en la teva vida social si tens en compte les teves necessitat­s. Faràs compres que no esperaves però que et satisfaran.

Verge. 23 d’agost al 21 de setembre Ningú podrà u dir-te què has de fer, vols ser lliure i anar al teu aire. De tota manera, estaràs més sensible i mantenir la proximitat amb els teus éssers estimats serà important.

Balança. 22 de setembre al 22 d’octubre La u combinació de descans i natura serà ideal per avui. Una passejada tranquil·la, un pícnic al bosc, asseure’t recolzat en un arbre i llegir... Disfrutarà­s molt del dia.

Escorpí. 23 d’octubre al 21 de novembre Quin u bon dia per estar acompanyat dels amics o xerrar amb els que fa temps que no veus. Estàs passant una etapa difícil i necessites els teus moments de felicitat.

Sagitari.22 de novembre al 20 de desembre u Aquest dissabte, el teu bon humor influirà en les teves relacions i ho passareu molt bé. El teu lideratge es farà notar positivame­nt i sabràs entretenir aquells que estiguin amb tu.

Capricorn. 21 de desembre al 19 de gener No u perdis l’oportunita­t de sortir de casa i veure paisatges i gent diferent. T’espera un bonic dia visitant altres llocs, potser un recòndit lloc en la naturalesa.

Aquari. 20 de gener al 18 de febrer El més u mportant aquest dissabte serà estar a gust amb qui tens a prop. Si et quedes a casa, descobrirà­s noves aficions; si surts, descobrirà­s nous llocs.

Peixos.19 de febrer al 20 de març No et faltaran u propostes per divertir-te. No et vindrà de gust estar sol i trobaràs bona companyia. A través d’internet coneixeràs gent que et sorprendrà en positiu.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain