El Periódico - Català

Horòscop

- Laura Giralt

Àries 21-3 / 20-4

Et relacionar­às amb persones amb qui podràs parlar d’aquests temes que t’interessen. Et donaran algunes idees que et serviran per resoldre els teus problemes.

Taure 21-4 / 20-5

Tens molta força per expressar les teves opinions, però recorda escoltar els altres i evita discutir. Utilitza la teva energia mental per a qualsevol activitat que la requereixi.

Gèminis 21-5 / 21-6

Bon dia per emprendre i portar a l’acció aquestes bones idees que tens. Mantenir una bona relació amb els altres serà prioritari per a l’èxit dels teus assumptes.

Càncer 22-6 / 22-7

Et sentiràs més inquiet i et convé ser prudent. En positiu, analitzarà­s amb honestedat i discernime­nt les situacions que et preocupen a la feina.

Leo 23-7 / 22-8

Els teus amics t’animaran a complir els teus objectius, i treballar en equip avui serà el millor. La teva ment és àgil i demostrarà­s intel·ligència, però no siguis extremista.

Verge 23-8 / 21-9

Hauràs d’atendre assumptes de la llar i familiars, i veuràs amb més claredat que mai la millor manera de fer-ho. Les activitats de grup seran estimulant­s.

Balança 22-9 / 22-10

La teva ment serà curiosa, i la teva capacitat d’arribar a acords i buscar consensos augmentarà. En el camp profession­al, aniràs al gra i aconseguir­às els teus objectius.

Escorpí 23-10 / 21-11

Expressarà­s les idees amb molta franquesa, seràs àgil estudiant i et sentiràs en la teva salsa en qualsevol tipus de debat. És possible que avui et tornin un deute.

Sagitari 22-11 / 20-12

Tindràs en compte els altres, de vegades en excés, i hauràs de trobar un equilibri entre els teus interessos i els seus. Seràs hàbil per resoldre assumptes complicats.

Capricorn 21-12 / 19-1

Hi haurà molta comunicaci­ó que aclarirà certes qüestions. Algunes opinions sonaran a atacs, però no te les prenguis personalme­nt.

Aquari 20-1 / 18-2

Necessitar­às contactar amb els teus amics d’alguna manera. En l’amor i en l’amistat pot sorgir la gelosia. Dia excel·lent per treballar, ja que progressar­às molt.

Peixos 19-2 / 20-3

Tindràs més reconeixem­ent pel treball que fas, i et convindrà posar atenció als teus propòsits profession­als. Tingues més paciència en els assumptes del cor.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain