El Periódico - Català

Horòscop

- Laura Giralt

Àries 21-3 / 20-4

Tindràs una gran capacitat d’organitzac­ió i seràs molt eficient en qualsevol tasca que emprenguis. Aprofita la jornada per reorganitz­ar les teves finances i planificar els teus projectes.

Taure 21-4 / 20-5

Serà un dia de gran sensibilit­at i de fortes emocions que sabràs controlar. Estaràs una mica mandrós, però tens molt bons amics i companys que et motivaran a actuar.

Gèminis 21-5 / 21-6

En aquests moments estàs disposat a treballar de valent per aconseguir l’èxit profession­al, però necessites una mica de calma per posar les teves idees en ordre i veure els passos a seguir.

Càncer 22-6 / 22-7

Els amics t’ajudaran amb els seus consells i animant-te a tirar endavant els teus projectes. És un dia excel·lent per treballar amb altres persones i fer activitats grupals.

Lleó 23-7 / 22-8

Valdrà la pena esperar i anar a poc a poc per obtenir resultats més sòlids i duradors. La teva imatge social serà molt favorable per presentart­e a alguna entrevista de feina.

Verge 23-8 / 21-9

Estàs segur del que penses, però no estarà de més que escoltis els altres. Et sorprendra­n les bones idees que et donaran. Fes alguna activitat per evadir-te de la rutina.

Balança 22-9 / 22-10

Hauràs d’ocupar-te de certs assumptes econòmics que no pots deixar per més temps. També organitzar­às millor la teva llar. Seràs molt pràctic i faràs que tot funcioni millor.

Escorpí 23-10 / 21-11

És important que busquis el diàleg i evitis entrar en discussion­s, ja que amb una actitud calmada aconseguir­às molt més. Trobaràs gent en qui puguis confiar plenament.

Sagitari 22-11 / 20-12

Serà un bon dia per iniciar un canvi d’hàbits que pot millorar la teva salut. És un moment de feina dura que portaràs amb disciplina, determinac­ió i bon ànim.

Capricorn 21-12 / 19-1

Avui serà una jornada molt favorable en l’amor. No hauries de posposar per més temps expressar els teus sentiments, i si et costa fer-ho amb paraules, fes-ho amb petits detalls.

Aquari 20-1 / 18-2

Actuaràs amb prudència per mantenir l’harmonia a la llar. Cuidaràs les teves relacions i solucionar­às els conflictes que hi hagi. Si fas compres per a casa teva, seran favorables.

Peixos 19-2 / 20-3

T’ho prendràs tot amb més calma, però també amb serietat. Si tenies dubtes respecte a algun assumpte concret, ara els resoldràs, perquè els teus punts de vista seran més estables.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain