El Periódico - Català

Horòscop

- Laura Giralt

Àries 21-3 / 20-4

Durant el matí, estaràs més tens i les teves reaccions brusques poden afectar les teves relacions. A la tarda, et sentiràs més alleujat de l’estrès i disfrutarà­s de més benestar.

Taure 21-4 / 20-5

No et convé mantenir una actitud mental tan intolerant. Si obres la ment descobrirà­s que els altres també tenen molta raó. És un bon dia a la feina, aprofita’l.

Gèminis 21-5 / 21-6

Viuràs situacions estressant­s fruit de la tensió emocional que suportes. En aquests moments és necessari que t’agafis un temps de distracció i oci, sol o amb els amics.

Càncer 22-6 / 22-7

Et trobaràs amb persones brusques i irreflexiv­es. No caiguis en el seu joc i mantingues la calma. És un dia molt indicat per incorporar alguns hàbits saludables a la teva rutina diària.

Leo 23-7 / 22-8

A la feina, esdevenime­nts inesperats posaran a prova la teva paciència i et serà difícil controlar les circumstàn­cies. Al contrari, el dia serà molt favorable pel que fa a la teva vida personal.

Verge 23-8 / 21-9

Vigila aquests canvis sobtats d’humor que perjudicar­an la teva vida sentimenta­l. A la feina, tot serà més fàcil i aconseguir­às acabar amb uns assumptes una mica complicats.

Balança 22-9 / 22-10

Passaràs unes hores més inquiet i nerviós abans de poder centrar la ment en el que realment t’interessa. Avui tindràs sort en l’amor gràcies al teu encant i bon humor.

Escorpí 23-10 / 21-11

Sigues molt prudent amb les teves paraules, intenta no ser brusc i tracta els altres amb amabilitat. És un bon moment per fer o organitzar algunes millores a casa teva.

Sagitari 22-11 / 20-12

Controla més la teva butxaca perquè tendiràs a gastar massa. Avui arribaran bones notícies i les converses que tinguis durant el dia seran molt interessan­ts per a tu.

Capricorn 21-12 / 19-1

T’aixecaràs més irritable i algun familiar en pagarà els plats trencats. A mesura que passi el dia, el teu ànim millorarà i estaràs més motivat i dinàmic, i això serà molt productiu a la feina.

Aquari 20-1 / 18-2

La ment et va a cent i els teus pensaments negatius et generen malestar. Ves més a poc a poc i relaxa’t una estona. Després, et sentiràs molt millor i disfrutarà­s molt del dia.

Peixos 19-2 / 20-3

No et prenguis malament la reacció d’una amistat, ja que té un mal dia. De tota manera, està bé que no callis i li diguis el que penses. Avui tindràs facilitats a la feina.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain