El Periódico - Català

El Lió sorprèn el City de Guardiola (1-2)

-

Amb Pep Guardiola sancionat a la grada, el Manchester City va viure una nit tràgica al caure contra pronòstic contra l’Olympique de Lió (0-2). El City tornava a la Champions com si hagués oblidat la gran decepció que es van endur la temporada passada al caure eliminat contres les tropes del Liverpool.

La imatge de l’entrenador fora de la banqueta ha emergit potser com un estigma d’aquell desastre futbolísti­c que el va allunyar de l’olimp de Kíev, rematat amb la seva expulsió a càrrec del sempre polèmic col·legiat espanyol Mateo Lahoz. Aleshores no es va poder sobreposar-se a l’estratègia vertiginos­a de Jürgen Klopp i ahir a la nit l’alemany dels reds es va reencarnar en la figura de Bruno Génésio, un francès de Lió ben vestit.

BERNARDO SILVA AL RESCAT Els francesos van sorprendre i van deixar mig groguis els anglesos durant la primer part. El City va quedar astorat davant de l’efectivita­t al contraatac del rival. Ben posicionat al darrere i amb velocitat en els extrems van trencar el guió dels qui donaven per feta la victòria dels citizen.

¿Podia arribar Guardiola a capgirar el combat? El de Sant Pedor va moure la banqueta penedit per haver apostat per les rotacions i va esgotar els tres canvis encomanant-se sempre a Bernardo Silva, el portuguès a qui posa com a exemple de les millors essències del City. L’arenga va servir per millorar la imatge de l’equip amb Agüero, Sané, sobretot Sané, i Maretz, sense prescindir del far Bernardo Silva, que va acudir al rescat amb un golàs després d’una jugada trepidant de Sané. L’empat hauria sigut un bon remei en el debut 2018-19, però el Lió no es va deixar.H

 ??  ?? PREOCUPAT Guardiola, a la llotja, amb el seu fill Màrius.
PREOCUPAT Guardiola, a la llotja, amb el seu fill Màrius.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain