El Periódico - Català

Carmena té una caiguda a casa seva i és ingressada «per precaució»

- EL PERIÓDICO

L’alcaldessa de Madrid va ser hospitalit­zada ahir a la nit després d’haver caigut al seu domicili de la capital, segons va informar el consistori madrileny. Manuela Carmena es trobava en observació i, «malgrat la poca gravetat de la lesió passarà la nit a l’hospital», van explicar fonts municipals. La caiguda ha obligat a posposar el ple del debat de l’estat de la ciutat que s’havia de celebrar avui.

Des del govern municipal van assegurar ahir a la nit que l’alcaldessa, de 74 anys, es trobava bé i que es va decidir traslladar-la «per precaució» al centre hospitalar­i La Princesa, on se li farien radiografi­es per descartar algun problema de salut més greu. A l’informar sobre la decisió de posposar el debat, les mateixes fonts del consistori van insistir que es feia malgrat «la poca gravetat de la lesió».

Per la seva banda un portaveu d’Emergèncie­s Madrid va informar a l’agència Efe que cap a les nou del vespre, el 092 va rebre una trucada d’alerta des del domicili de l’alcaldessa, on es va presentar una unitat del Samur. La caiguda s’havia produït per una ensopegada. Manuela Carmena es va fer un cop al front i presentava algunes ferides a la cara, tot i que en tot moment va estar conscient, va mantenir el sentit de l’orientació i el seu estat no era greu.

L’octubre del 2016, l’alcaldessa també va haver de ser ingressada després de patir un episodi de «visió borrosa» en un ple municipal, i el juny d’aquell mateix any va passar una nit a l’hospital Ramón y Cajal per gastroente­ritis i hipotensió que va patir després de tornar d’un viatge oficial a Bolívia.

El dilluns 10, Carmena va anunciar que serà candidata per a l’alcaldia de Madrid en les eleccions del 2019 i que ho farà al capdavant d’un nou projecte que encara està per crear.

 ??  ?? Manuela Carmena.
Manuela Carmena.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain