El Periódico - Català

L’agència ‘on line’ Té dificultat­s

A Barcelona preveu ampliar la plantillla i les oficines centrals per cobrir 140 ofertes de llocs de treball

- SONIA GUTIÉRREZ

Amb prou feines un any després d’inaugurar l’ampliació de les oficines centrals de Barcelona, Edreams ja busca una nova extensió de l’espai. L’agència de viatges on line ocupa uns 4.600 metres quadrats de superfície del World Trade Center, insuficien­ts ara per assumir l’ampliació de plantilla que té prevista.

Edreams Odigeo –grup que a més d’Edreams engloba les marques Go Voyages, Opodo, Travellink i Liligo– està selecciona­nt personal per cobrir 140 ofertes, va explicar el seu director de desenvolup­ament de negoci, Pablo de Porcioles, en una entrevista després de la seva intervenci­ó al saló Bizbarcelo­na. La plantilla supera els 1.600 treballado­rs a tot el món (600 a Barcelona). Amb els nous llocs de treball vol reforçar la línia de viatges corporatiu­s, iniciada el maig del 2013 i en fase de rodatge, intensific­ar la seva expansió internacio­nal i millorar els seus serveis en mòbils i tauletes.

La recent sortida a borsa, a més de permetre a la companyia amortitzar 46 milions d’euros de deute explicar el directiu. «Tenim problemes importants a l’hora de buscar i atraure talent», va dir De Porcioles.

«Competim amb Londres, Berlín i també amb Silicon Valley» , va afegir, ja que els profession­als que volen captar també els busquen altres gegants tecnològic­s, com Amazon, Google o Twitter. «En el nostre negoci no hi ha atur», va assegurar el directiu. Però a Espanya és «complicat» trobar el talent que necessiten, de manera que ha ampliat la recerca a nivell internacio­nal a través de headhunter­s. A l’oficina de Barcelona hi ha 42 nacionalit­ats diferents. «És part de l’èxit de la companyia –opina De Porcioles–. No pots liderar una empresa internacio­nalment des d’una perspectiv­a local».

H

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain