El Periódico - Castellano

Ajuntament de Barcelona Institut Municipal d'Urbanisme

-

Las dos sintieron la llamada de la vocación muy temprana y han crecido profesiona­lmente combinando la dedicación y la pasión, que consideran caracterís­ticas del liderazgo femenino. Salvadó es arquitecta desde 2005, cuando entró en el despacho del que actualment­e es directiva de la mano Joan Roig, que fue profesor suyo, después de hacer prácticas en el despacho de Jean Nouvel, el arquitecto de la Torre Glòries. Confiesa que de pequeña «imaginaba casas y edificios pese a no tener referentes próximos» (su madre es maestra y su padre trabaja en la industria química). En la actualidad dirige a unas 60 personas y atesora una destacada y exitosa trayectori­a en el mundo de la arquitectu­ra.

Y Pellegrini, nacida en Italia, empezó sus estudios en Padua y los acabó en Barcelona. Ingeniera civil y PDG por el IESE, desde temprana edad sintió atracción por los edificios altos, lo que la acabó llevando hasta el mundo de las estructura­s y los cálculos complejos. Y eso sin tener tampoco referentes cercanos, aunque con un padre que se dedicaba diseño de interiores. Hoy tiene 95 profesiona­les a su cargo y una dilatada y brillante carrera profesiona­l a sus espaldas en diseño de estructura­s. Una de sus pasiones son los puentes.

Salvadó afirma que en su despacho, desde el que ha gestionado obras como el edificio Interface o el de la antigua Comisión del Mercado de las Telecomuni­caciones (CMT), en Barcelona, el 57% son

La Comissió de Govern, en data 4 de maig de 2023, aprovà, entre d'altres, el següent acord:

“APROVAR inicialmen­t, a l'empara de l'article 118.1 en relació amb l'art. 117.1, de l'art. 119.1 i els apartats 3 i 4 de la Disposició Addicional Cinquena del Decret Legislatiu 1/2010, de 3 d'agost, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei d'urbanisme, subjectant-se a la tramitació establerta per l'article 119.2 de l'esmentat Text refós, el Projecte de delimitaci­ó del Polígon d'Actuació Urbanístic­a 5, correspone­nt a la finca emplaçada al carrer Alfons el Magnànim 44 de Barcelona, inclosa en la “Declaració d'Àrea de Conservaci­ó i Rehabilita­ció als carrers Alfons el Magnànim 40-44, Tessàlia 2- 6, Prada 2-12, Sàsser 26 i Benevent 2-6, del barri del Besòs i el Maresme”, aprovada definitiva­ment per acord de la Comissió de Govern, en sessió de 3 de novembre de 2022, amb determinac­ió del sistema de reparcel·lació, en la modalitat de cooperació, mitjançant reparcel·lació econòmica. SOTMETRE'L a informació pública durant el termini d'un mes, per a al·legacions, mitjançant inserció d'anuncis al Butlletí Oficial de la Província, a un dels diaris de major circulació de la Província, i en el tauler d'edictes de la Corporació, amb atorgament d'audiència als propietari­s afectats pel mateix termini, amb citació personal als interessat­s.”

Per tal de donar compliment a l'article 83.2 Llei 39/2015, d'1 d'octubre de Procedimen­t Administra­tiu Comú de las Administra­cions Públiques, i als efectes de garantir l'accés per mitjans telemàtics, també podrà consultar-se, accedint a:

https://seuelectro­nica.ajuntament.barcelona.cat/ca/exposicio-publica

El document romandrà exposat al públic, per a la seva consulta, durant el termini d'un mes a les oficines de l'Institut Municipal d'Urbanisme d'aquest Ajuntament, situat al

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain