Ne Delo

Tadej Šink,

horarni astrolog, www.tadej-sink.si, Astrološko društvo Modra Luna

-

OVEN 21. 3.–20. 4.

V ljubezni boste doživeli napredek in preobrazbo. Naklonjena vam bo Venera, ki bo v vas okrepila tudi potrebo po dokazovanj­u. Ves teden boste morali paziti na izično energijo in najti ravnovesje v sebi. Pot do njega bodo pozitivne misli in instrument­alna glasba.

BIK 21. 4.–20. 5.

Neptun, planet sanj in duhovnosti, vam bo namenil notranjo moč in sočutnost. Narediti boste morali preobrat in na novo postaviti meje. Blesteli boste v komunikaci­ji in pisanju. Odlično se boste počutili doma, kjer bo prijetno in romantično.

DVOJČKA 21. 5.–20. 6.

Retrogradn­i Merkur vam bo v pomoč pri osebnih spoznanjih. Rdeča nit bo tudi v tem tednu komunikaci­ja, veliko pa bo štela preudarnos­t. Napredek boste dosegli v ljubezni, kjer vam bo naklonjena Venera. Lepa beseda bo ključ do srca, v sebi pa boste odkrili veliko moč.

RAK 21. 6.–22. 7.

Teden prinaša napredek in razcvet. Po zvezdnih namigih je jasno, da boste predelali nekaj iz preteklost­i. V ospredju bodo čustva in čustveno življenje. Prelomnici vas čakata v ponedeljek, ko vam bo v pomoč Merkur, in v petek, ko bo Jupiter okrepil vašo intuicijo.

LEV 23. 7.–22. 8.

Mars bo prinesel drznost in motivacijo. V svojem življenju boste združili znanje in modrost in tako stopili osvobojeni naprej. Spremljali vas bosta sreča in blaginja, saj vam bo naklonjen Jupiter. Več časa boste namenili poglobljen­i analizi in tako boste preprosto zasijali.

DEVICA 23. 8.–22. 9.

Odprle se vam bodo nove poti in priložnost­i. Retrogradn­i Merkur vam podarja spoznanje, kaj ste prerasli in kje se skriva vaša sreča. Nekaj več previdnost­i bo potrebne pri dogovorih, lepi trenutki pa vas bodo čakali v ljubezni. Izgubljeno energijo vam bo povrnila prijetna glasba.

TEHTNICA 23. 9.–23. 10.

Neptun vam bo podaril sanje in upanje. Osvobodili se boste starih bremen, a se boste znašli na novih razpotjih. Duhovna znanja vam bodo v pomoč, z njimi boste zoreli. Romantična energija prinaša polnost življenja in drznost. Blesteli boste v službi in družbi.

ŠKORPIJON 24. 10.–22. 11.

Teden bo v znamenju energije Plutona, kar pomeni preobrazbo in nove poglede. V ljubezni in prijateljs­tvu sledite svojemu srcu in kmalu bo sledila nagrada. Retrogradn­i Merkur vam bo naklonjen pri inancah, hkrati vam bo pomagal z drznostjo. Štele bodo pozitivne misli.

STRELEC 23. 11.–21. 12.

Po zvezdnih namigih vas čaka prijeten teden. Odkrito se boste morali pogovoriti o tistem, kar vas moti, in slediti notranji želji po modri odločitvi. Retrogradn­i Merkur vam bo v pomoč pri odnosih, kjer bo dinamično. Napredek tedna bo pri službenih obveznosti­h.

KOZOROG 22. 12.–20. 1.

Ustvarjaln­a energija bo tista, ki vas bo polepšala. Venera v tem tednu prinaša pomembna spoznanja, drugi pa bodo vaše ogledalo. Ali vam bo videno všeč ali ne, bo odvisno od vas. Narava vam bo povrnila izgubljeno energijo. Pisanje občutkov bo oblika sprostitve.

VODNAR 21. 1.–18. 2.

Venera in Uran prinašata nenavadne preobrate in spremembe. Obeta se teden, ki bo poln prijetnost­i in skladnosti. Zadeve se bodo v pričakovan­o smer obrnile korak za korakom. Narediti boste morali osebno bilanco in ugotoviti, kaj vas resnično osrečuje.

RIBI 19. 2.–20. 3.

Odločitve, ki jih piše življenje, bodo dobro izoblikova­ne. Zdi se, da boste v tem tednu navdih črpali iz tistega, kar nosite v srcu, in tako pridobili ravnovesje. Prijetnost­i se obljubljaj­o tako na delovnem mestu kot v ljubezni. Venera vam bo prinesla neka ljubezensk­a spoznanja.

 ??  ?? Tom Jones, pevec, 7. 6. 1940
Tom Jones, pevec, 7. 6. 1940
 ??  ?? Natalie Portman, igralka, 9. 6. 1981
Natalie Portman, igralka, 9. 6. 1981
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia